Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(647)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(647)
    • 5 Star(578)
    • 4 Star(38)
    • 3 Star(17)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/10/2021

    Przybyli bezpiecznie i nieuszkodzeni. Możliwość zasilania 10m kabla EL z łatwością za pomocą adaptera 12v 2A (wyjściowego). Posiada stały wysoki dźwięk szumu, niektóre jednostki gorsze niż inne (Kupiłem 3). Nie powinno być problemem, jeśli nie ma go w uchu. Jeśli masz wrażliwe uszy, może to być irytujące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    👍 dobry bangood wszystko zamówiłem perfekcyjnie, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Dziękuję bardzo za uwagę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Przyjechali w porządku... wszystko działa zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2017

    Отличный товар за свои деньги. Надеюсь что работать будет долго. Упаковать могли и получше хорошо что его в дороге не разбили.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2019

    I just wraped my glow wire all round my banister, 5 meters of it. connected it to power an the whole thing glows like the old florescent clock. its prefect at night. im disabled so it looks cool, and its convenient too. thanks highly recommend the blue or the green. also just had an idea i have a 5 meter extension lead, it could show if the powers on, if i stick it to the outside of the electric cable.?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2017

    Coil Whine, not too noisy tho but a constant buzz 110vac output, very low current 12vdc input, low current, 1a is more than enough for 10m el wire small brick, easy to mount, well protected long leads, 18in(45cm) for 12vdc intput and 110vac output

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2018

    Fait ce qui lui est demandé, ne chauffe pas trop. + fourni avec le connecteur pour les neon strip - émet un sifflement non négligeable si installé dans un environnement non bruyant

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2019

    Funciono muy bien por que el mio se rompio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.23
    • US$6.92
    • US$15.00
    • US$13.85
    • US$11.54
    • US$8.07
    • US$24.24
    • US$6.26
    • US$6.92
    • US$20.78
    • US$18.47
    • US$13.85
    • US$11.54
    • US$8.07
    • US$20.78
    • US$6.43
    • US$10.38
    • US$46.74