Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(710)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(710)
    • 5 Star(642)
    • 4 Star(46)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2021

    Cóż, za 5 dolarów nie można nic powiedzieć, ale... Aby być ohnest, nieco bardziej precyzyjne można to zrobić, końcówki nie uderzają się w siebie przy dostawie (patrz proces), po kilku korektach kontaktów to działa, więc ok! Ale nie więcej. Przesyłka była szybka i godna przyjęcia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Sondy są tanie, a punkty zaginają się, ale mniej niż te, które zamówiłem. Miał problemy z mierzeniem się z nimi. Nie wiadomo, czy to był tester, sondy, czy kontakt z komponentami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Otrzymałem produkt w 9 dni. Jak na zdjęciu wszystko widać..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Widelce do testowania elementów na tablicy. Np. kondensator

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Jestem bardzo zadowolony, Dziękuję Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Jeszcze nie testowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Wszystko dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2019

    Queste pinzette per la misurazione di piccoli componenti è ben realizzata, le plastiche sono di buona qualità e discretamente rifinite, i connettori banana sono corredati di tappi di protezione. Sull'impugnatura della pinza è realizzata una serie di righe in rilievo per un ottimo grip, i cavi di collegamento sembrano di buona sezione (da verificare sacrificando l'oggetto). Unico neo sono i puntali non sostituibili e forse troppo grossolani per piccoli componenti SMD. Comunque ottimo rapporto qualità/prezzo e le consiglio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2017

    I have not yet tested the probe with SMD components, but I just connet it to a multimeter to check it Ohmic resistence. The product is as promised, but nothing special, my suggestion is to improve the 2 contacts for example with gold plated metal, because sometime the reading is unstable. I will try to improve the contacts quality cleaning and poloshing them a little bit. non ho ancora provato la sonda con componenti SMD, ma l'ho solo connessa ad un multimetro per verificare la sua resistenza ohmica. Il prodotto è come promesso, ma niente di speciale. il mio suggerimento è di mettere contatti placcati in oro per migliorarne la qualità perchè la lettura non è stabile e vi sono contatti instabili. proverò a migliorare la cosa lucidando i contatti.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2017

    Родные коннекторы к мультиметрру - ГАВНО! перепаял на хорошие правда корпуса пришлось из соплей сделать

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 323
    • Ft3 494
    • Ft3 842
    • Ft3 993
    • Ft21 492
    • Ft6 639
    • Ft5 940
    • Ft15 031
    • Ft6 657
    • Ft3 327
    • Ft3 494
    • Ft3 660
    • Ft4 992
    • Ft5 144
    • Ft5 240
    • Ft31 815
    • Ft9 788
    • Ft1 208