Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1693)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1693)
    • 5 Star(1588)
    • 4 Star(90)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2020

    Przybyli 7 dni po zamowieniu, opakowanie było w dobrym stanie. Informacje o tropieniu były dokładne i został wysłany e-mail i sms's kluczowych aktualizacji na dostawie, nie używałem jeszcze i będzie uaktualniać później, jeśli mogę. Ogólnie na zakup i zamówienie było pozytywne doświadczenie

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Produkt w końcu przyszedł i jego stan idealny, ale jak umieściłem w recenzji, zewnętrzne pudełko jest trochę uszkodzone, ale ogólnie produkt jest w idealnym stanie zamknięty i ten sam kolor zamówiłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Zawsze używam tego żarnika ze względu na jego wysoką jakość. Zwykle dostaję to w hermetycznym opakowaniu, ale tym razem ma luźne powietrze. W każdym razie, nadal jestem z tego zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Zawsze używam tej marki włókien Tylko tym razem o otrzymał jeden element nie szczelny Drugi jest dobrze szczelny Mam nadzieję, że zadziała i nie złapał wilgoci Szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Jakość pozostaje do zauważenia, ponieważ jeszcze jej nie użyłem. Ale wygląda dokładnie tak, jak opisano, i nie można przebić ceny. Żarnik wydaje się być owinięty konsekwentnie na szpulce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    absolute fantastic filament using on a Creality cr10 v2 that i purchased also from Banggood at 200 on nozzle and 60 on bed with superb results defo recommend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Bardzo ładnie, że szybko przyszedł. Polecę 👍 I bardzo wola zapakowana, ale trochę uszkodzona na zewnątrz Element jest bezpieczny i w idealnym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Kupiłam czarny kolor. To seria „CR", a nie „HP", która jest super twarda. Niemniej jednak przyszedł w idealnym opakowaniu i doskonałym stanie. Warstwa drukarska jest bardzo dobra, a powierzchnia błyszcząca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    j'ai reçu mon produit apres 15jrs livraison rapide le produit est comme decrit merci banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Kupiłem na moją pierwszą drukarkę 3D wszystko dobrze zapakowane i bardzo dobre włókna do druku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 612
    • Ft7 998
    • Ft14 527
    • Ft5 972
    • Ft12 545
    • Ft12 709
    • Ft16 634
    • Ft10 061
    • Ft16 508
    • Ft8 715
    • Ft13 998
    • Ft10 061
    • Ft18 159
    • Ft19 612
    • Ft11 366
    • Ft2 176
    • Ft8 488
    • Ft5 085