Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(346)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(346)
    • 5 Star(324)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/05/2021

    Much better then original on Ender 3 and Ender 3 v2..Both printing much better. BUT one important thing - better is THIS: https://www.banggood.com/Dual-Gear-Pulley-Dual-Drive-Extruder-Kit-+-3Pcs-MK8-1_75-or-0_4MM-Brass-Nozzle-Accessories-Kit-for-3D-Printer-p-1750567.html?cur_warehouse=CN&rmmds=category

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Ładnie wykombinowane. Montowany jako zamiennik na innej drukarce Bowden Drive 3D. Działa lepiej niż oryginalna część drukowana 3D. Trzeba odwrócić kierunek silnika zasilającego, gdy wjeżdża się z przeciwnej strony osi silnika. Napięcie sprężynowe jest regulowane, pamiętaj, aby dostosować ustawienia e-kroków i cofania. - Wart tego, co kupiliśmy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Zainstalowałem to na Enderze 3 V2 i działa dobrze. Nie ma instrukcji, ale na UTube można znaleźć instrukcje, które są bardzo blisko. Załączam zdjęcie wytłaczacza, zauważycie po lewej stronie zdjęcia pod niebieskim uchwytem nie ma mosiężnego śruby do rurki. Zamiast tego mod używa czarnego uchwytu na rurkę typu „push in" z tworzywa sztucznego. Rurkę wpycha się do czarnej skrzynki i trzyma w miejscu za pomocą niebieskiego zacisku. Ponadto, nie ma podkładki pod ramię załadowane sprężyną, a kiedy dociśniesz śrubę w ramieniu, nie będzie ona wiązała. Mam nadzieję, że ktoś zamieści pełne instrukcje, aby to zainstalować. Jeśli jesteś mechanicznie nachylony i obejrzysz film UTube, nie powinno być problemu z zainstalowaniem tego. ADMINISTRATOR: Proszę pamiętać, próbowałem wysłać plik.JPG i to nie będzie działać, Twoja strona bierze.jpg w mniejszym przypadku - to powinno być naprawione.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Prawdziwy w części Creaality. Koniec problemów z ręką wytłaczarki czekolady! Dostawa 2 dni UK, idealni ludzie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Dopiero co przybyłem w 18 dni. Wszystko było zgodne z opisem i poszło dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Jest to bardzo dobry produkt, tolerancje są dobre, wiosna również działa dobrze. Jestem zadowolony z tego, może lepiej byłoby mieć opcje kolorów, jak również.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Świetna aktualizacja! Filament karmi dużo płynniej i łatwiej jest zamienić włókna, bez zamieszania z dodawaniem nowego żarnika do wytłaczarki. Bardzo polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Quality OK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Wszystko idealnie, wkrótce zainstaluję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Ładna budowa i jakość. Jednak łącznik rurowy jest wbudowany w korpus wytłaczarki. Nie wiem, jak mocna jest plastikowa rurka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 025
    • Ft751
    • Ft5 674
    • Ft7 568
    • Ft4 520
    • Ft2 268
    • Ft3 782
    • Ft6 552
    • Ft28 768
    • Ft7 188
    • Ft3 402
    • Ft2 268
    • Ft16 382
    • Ft4 159
    • Ft16 273
    • Ft12 780
    • Ft43 262
    • Ft10 977