Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(222)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(222)
    • 5 Star(203)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/07/2021

    Super.... dziękuję Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2016

    Зажим изначально планировался для установки на складной нож. Подошёл идеально. Размер, форма, цвет и фактура материала, всё оказалось хорошо. Из минусов (для установки на нож) - маленькие и слабые винты крепления. Необходимо их калить и сверлить отверстие в рукоятке ножа с малым допуском, чтобы винт сам нарезал резьбу. И ещё я бы сделал головку винта плоской. Металл на зажиме жёсткий, но пружинные свойства средние. Может разогнуться если сильно потянуть, но с другой стороны, можно увеличить жёсткость зажима путём подгиба. И по цене: малость дороговат, примерно на треть.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2016

    Doesn't fit an Astrolux S1 or S14, not that it says it does in the description, but it would be cool if they did make this clip with the holes closer together. The nut & bolt fixings are difficult to fit with them being so small and can encroach in to the switch boots, maybe a self tapping screw would be better?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Zamontowałem go na S2+ pół roku temu używając niebieskiej nitki i nie miałem z niej żadnego problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2019

    Overall quality is good. Fits perfectly for the S2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2019

    dobry klips dzięki któremu możemy przypiąć latarkę do spodni bądź paska

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2017

    I purchased this clip for Convoy S2+, but looked better on my BLF A6 special edition (mode the screw holes).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2017

    Good sturdy clips, good screws . Have fitted them to Convoy M2, BLF A6 (filed out lanyard holes slightly) and Moonlake (AA Thorfire TG05 style) flashlights.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2020

    Spinacze są w porządku, nie będą pasować do każdej latarki, chyba że dostaniesz dłuższe śruby! Ale jakość jest dobra! Pokaz zdjęć jest klipem z konwoju S21A!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2017

    keeps my flashlight ready at the top of my pocket

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$129.95
    • US$59.89
    • US$259.95
    • US$35.99
    • US$119.95
    • US$24.69
    • US$29.00
    • US$59.95
    • US$25.99
    • US$94.95
    • US$21.98
    • US$33.60
    • US$138.55
    • US$17.33
    • US$36.78
    • US$119.99
    • US$299.95
    • US$20.99