Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(453)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(453)
    • 5 Gwiazda(428)
    • 4 Gwiazda(21)
    • 3 Gwiazda(1)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/09/2020

    To światło jest szalenie jasne. Mam 6500K Ramping Driver, co daje mi 3 różne tryby, które mogę ustawić. Przycisk zasilania może być w pełni naciśnięty (klika) lub w połowie. Domyślnie 3 tryby są następujące... Tryb 1 - 100% mocy Sposób 2 - 1.5A (może 30% mocy) Tryb 3 – stroboskop na 100% mocy Dostęp do 3 trybów w następujący sposób (start): Pełne naciśnięcie (kliknięcie) - tryb 1 1 połowa wciśnięcia - tryb 1 2 naciśnięcia – tryb 2 3 naciśnięcia na pół – tryb 3 Zauważcie, że połowa naciska musi być szybka. Możesz zaprogramować to, co robi każdy z trzech trybów, ale to trochę skomplikowane. Stworzyłem film YouTube o nazwie „Konwój C8 SST40 Ramping Driver Programing", który ma dokładny wykres, który działa świetnie. Dołączyłem kartę dla wygody.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2020

    20 dolców, łącznie z transportem. Za dobra na te pieniądze. Z drugiej strony, obsługa klienta na czacie naprawdę do gdzie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Pierwsze wrażenie jakość konstrukcji to moc pochodni, światło miotacza! Oświetla dobrze na 200 metrów nie ma nic małego dla wielkości i ceny. Zawartość pudełka praktycznie jedyna latarka z koronką. Zalecany zakup!! Praktyczny, potężny i prawy rozmiar - Niekomfortowa zmiana trybu Pierwsze wrażenie jakość budowy, to jest moc latarki, światło miotacza! Dobrze oświetla na 200 metrach, co nie jest małym wyczynem jak na jego wielkość i cenę. Zawartość pudełka to praktycznie jedyna pochodnia z lanyard. Zalecany zakup!! Praktyczny, mocny i odpowiedni rozmiar Niewygodna zmiana trybu

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Kierowca konwóju C8 bez stroma. Łatwy i doskonały w użyciu.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2020

    Światła konwoju są dobre jak zawsze. Chociaż nie miałbym nic przeciwko zapłaceniu kilku dolców więcej za lepsze pudła, zwłaszcza jeśli to wysyłka za granicę. Ale poza tym, światła są jasne! Dobry hotspot. Dobrze dopasowane i skończone. Doskonały produkt z Banggood i konwoju!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2020

    Niedrogo na 27 dolarów. Nie spodziewaj się, że trafi w odpowiednie pudełko. Lanyard dołączony do niego. Mam wersję 5000K. Za cenę, i tryb rampowania, niskie i 100% i strobe proste w obsłudze i użyciu taktycznie. Nie zbadałem jeszcze bardziej skomplikowanych trybów. U można wymagać za dużo w tej cenie za c8 sst40

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    I arrived in Japan in 8 days. I'm happy with the high-speed delivery, but I'd like you to stop it because Sagawa Express, which is the slowest and arrogant in Japan, handles it. I would be very happy if Japan Direct could make Yamato Transport, which sells at high speed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2019

    Convoy minőség. Víz álló Alumínium ház , nagy fényerő, extra menteset rendeltem, így csak 4 különböző fény erő tud. Másra nincs is szükség. Elem töltő nem tartozék!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2019

    This C8 with the SST40 blows the original C8 away! The distance for such a compact light is amazing! From my yard to highway 395 is 3 tenths of a mile, on the other side sits a telephone poll. That's 528 yards and the C8+ lit it up to the point you could see the color of the pole with ease. The look feel and quality matches that of much higher priced torches and the value for what you get is a steal. Now I do not say this lightly because I own a small collection of about 40 torches from many high priced makers. The C8+ is like having a mini L6 that fits into your front pocket. Now with that said the UI is different, not bad just different. You turn it on and the turbo mode shoots a plasma beam of light right off the bat. You double short tap and the low mode comes on and the low mode is still bright. I am still playing around with it but if you are looking for a pocket rocket thrower with great spill quality and looks that wont break the bank then you might want to check out the C8+. Now I need to order the 5000K one to see how it compares with the 6500K torch. Definitely a 5 star flashlight.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Bardzo ładny kompaktowy EDC miotacz!! 👍👍 Zawsze wysokiej jakości produkty z Convoy Silne trwałe i łatwe do przenoszenia wszędzie Długa odległość stała wiązka i wyciek A za taką cenę nie znajdziesz nic lepszego Bardzo zadowolony z tego produktu Gorąco polecam 👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$11.39
    • US$24.99
    • US$23.99
    • US$16.56
    • US$21.99
    • US$138.71
    • US$27.85
    • US$30.35
    • US$50.33
    • US$19.80
    • US$10.09
    • US$15.99
    • US$9.37
    • US$49.08
    • US$94.99
    • US$38.99
    • US$48.59