Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(122)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(122)
    • 5 Star(106)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/06/2021

    Dobry produkt, dostarczyć zgodnie z obietnicą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2017

    Светит, конечно, не так ярко как на картинках, но в темноте видно. Качество конструкции так себе, долговечность вызывает большие вопросы. Внутри батарейка CR2016 и два самых простых светодиода.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2017

    Work perfeclty and with a good light. Problems, you will need glue to fixed the wire to the light, and the wire could be widther but it have a good lenght.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2018

    I got the pink colour. At this price the quality is cheap and it’s not as bright as in the photos. Might need a piece of tape to hold the light portion onto the clear tube portion because mine doesn’t stay together properly. Could use some improvement where the parts connect. Not a great design.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2019

    Нашийники супер. Можна кріпити як хочеш чи навіть вкоротити. Для маленьких порід саме те що треба.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2019

    Gutes Produkt, ich hoffe, dass die Batterie nicht schnell verbraucht ist. Schön, dass es 3 Leuchtmodi gibt. Ich bin zufrieden und ich hoffe, dass der Hund meiner Tochter es auch mag.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2017

    Pros. Bonito collar para perro que en mi caso uso para localizar mi mascota en la oscuridad. Con. El encapsulado de la electrónica no tiene ningún tipo de estanqueidad. Me parece propenso a averiarse por humedad. A veces cuando el perro se sacude se paran las luces.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2018

    perfect

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2018

    Mit szól hozzá a cicus még nem tudom? Remélem tetszik majd neki...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Wszystko jest w porządku dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft31 258
    • Ft4 986
    • Ft11 946
    • Ft4 976
    • Ft5 573
    • Ft6 513
    • Ft3 064
    • Ft6 898
    • Ft40 078
    • Ft4 959
    • Ft5 723
    • Ft16 869
    • Ft9 198
    • Ft64 126
    • Ft6 635
    • Ft131 044
    • Ft7 963
    • Ft106 215