Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/04/2022

    Właśnie dostałem ten przedmiot i wygląd jest po prostu oszałamiający. Wygląda i czuje się jak produkt wysokiej jakości. Mam nadzieję, że po zażyciu go na próbę, nie będę rozczarowany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Bardzo ładny gps licznik bardzo czytelny i ma interesującą cenę, otrzymałem go dość szybko i bez obaw mogłem połączyć mój czujnik cardio, pedałowania i prędkości użytkowania w moim wewnętrznym trenerze, aplikacja jest bardzo dobra i automatycznie przechodzi kurs na Strava, Możliwość eksportu również w Fit kurs, bardzo zadowolony z mojego zakupu, Gorąco polecam ten artykuł, jednak aplikacja jest dostępna tylko w języku angielskim! Detekcja satelitów jest bardzo szybka, a wykresy i pomiary niezwykle niezawodne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Molt bé. Va arribar 4 días abans de la data prevista. Sembla de bona qualitat. (Pendent de configuració i de proves en ruta)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Szybka wysyłka. Nie mogę się doczekać by to przetestować..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2022

    Rewelacja, dokupiłem czujnik kadencji i prędkości. Jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Mam produkt, ale jestem nieszczęśliwa, bo ekran jest zepsuty Od tego chcę jego powrotu i zastępstwa Oczekiwanie na odpowiedź

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Kicsit nagyobb mint amire számítottam de így is tökéletes!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2022

    Wysyłka była szybsza niż prognoza. /Komputer ma rację. Ale wyświetlacz jest inny niż produkt wyobrażany na stronie internetowej. Nie zawsze można podłączyć urządzenie czujnika. Nie wiem, dlaczego tak jest. Jeśli ta sprawa się nie zmieni, co mogę zrobić? Czy jest możliwe, aby wysłać urządzenie z powrotem? Proszę o komentarz, dziękuję.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    Kupiony w ofercie na czas, z pewnością ma świetny stosunek jakości do ceny. Dla tych, którzy, tak jak ja, nie potrzebują ekstremalnej złożoności, ale chcą mieć oko na główne parametry jazdy. Łatwa wstępna konfiguracja i parowanie czujników (Mam czujnik wytłaczania i monitor tętna od tego samego producenta). Po pierwszym przeszukaniu, następne są znacznie szybsze. Doskonała czytelność, co jest jednym z powodów, że wolę ją od innych. Nie mogę skomentować dokładności, ale w pierwszym długim czasie trasa wyświetlana przez aplikację była wierna. Umożliwia zapisywanie tras i konsultacje na smartfonach za pomocą darmowej aplikacji Xoss.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2022

    Niestety przypadkowo zepsułem ekran, gdy użyłem go za pierwszym razem. Czy możesz mi wysłać wyświetlacz zastępczy? Zapłacę za to, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.02
    • US$1,479.99
    • US$568.99
    • US$1,519.99
    • US$1,379.99
    • US$1,379.99
    • US$699.99
    • US$1,369.99
    • US$1,017.99
    • US$1,539.99
    • US$798.99
    • US$658.99
    • US$1,029.99
    • US$1,149.99
    • US$1,418.99
    • US$1,059.99
    • US$879.99
    • US$35.99