Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1103)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1103)
    • 5 Star(1053)
    • 4 Star(30)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/03/2022

    Kupiłem go miesiąc temu, ale do tej pory nie jestem w stanie go związać, nie polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Top i działa świetnie na moim dx5e

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    receive the item, but not yet tested

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    /Dotarł bezpiecznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    To fantastyczne, szybka dostawa, dziękuję ci Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2016

    Had problems binding to my DX6i DSMX transmitter but after watch this video (www.youtube.com/watch?v=Wv-6i1Vsop4) and soldering the unsoldered joints I found it easy to bind and works with no problems. Reccon need to do a bit of quality control before allowing these devices to leave the factory. I've attached a photo to show the unsoldered joints.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    To mój drugi RX. Kiedy zamawiam pierwszy, to tylko dla lotów testujących LOS. Ale byłem zaskoczony, jak dobry jest ten. To naprawdę doskonała alternatywa dla tych drogich Spectrum Rx. Daje dobry zasięg i nie miałem z tym żadnych problemów. Jedyne negatywne, jakie widzę, to to, że nie wspomina o polaryzacji ani sygnałach przy połączeniu z serwo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2017

    Pros: Extremely sensitive, high range, sturdy, very light, does not heat. Great in quick response. Cons: Box is fragile and the antennas could be 1/3 larger

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Miałem to wcześniej... I muszę przyznać, że te dają ci imponujący zasięg i połączenie. Najlepsza alternatywa dla odbiorników Spectrum, z niesamowitym zasięgiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2019

    This is the best receiver if you fly spektrum! I love the two long antenna! Super easy to get them apart and separated by 90 degrees. I love the ppm output too! Super easy to connect to a flight controller. Also, it has a satellite port for flying larger gas or nitro models. Pro tip: placing the receiver in bind mode, THEN REMOVING THE BIND PLUG BEFORE BINDING THE TRANSMITTER, will make all of the channels move to the bind position when signal is lost. Very useful for getting a flight controller to go into RTL mode. Normally, it moves the throttle to the bind position and freezes all of the other channels when signal is lost.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$42.99
    • US$129.35
    • US$26.55
    • US$32.33
    • US$66.98
    • US$9.23
    • US$62.36
    • US$20.99
    • US$32.19
    • US$24.99
    • US$66.98
    • US$24.24
    • US$107.33
    • US$20.78
    • US$11.49
    • US$13.85
    • US$134.99
    • US$15.56