Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1052)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1052)
    • 5 Star(1006)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 14/01/2021

    To mój drugi RX. Kiedy zamawiam pierwszy, to tylko dla lotów testujących LOS. Ale byłem zaskoczony, jak dobry jest ten. To naprawdę doskonała alternatywa dla tych drogich Spectrum Rx. Daje dobry zasięg i nie miałem z tym żadnych problemów. Jedyne negatywne, jakie widzę, to to, że nie wspomina o polaryzacji ani sygnałach przy połączeniu z serwo.

    Komentarze (1)
  • 23/02/2021

    Miałem to wcześniej... I muszę przyznać, że te dają ci imponujący zasięg i połączenie. Najlepsza alternatywa dla odbiorników Spectrum, z niesamowitym zasięgiem.

    Komentarze
  • 24/12/2020

    Działa bez problemów - używany dla Spectrum DX6

    Komentarze
  • 11/12/2020

    Bardzo zadowolony z CM703. Świetna alternatywa dla odbiorników Spektrum. Binding i DSMX działają bez zarzutu.

    Komentarze
  • 19/04/2021

    Idealnie!!! Wszystkie moje projekty są kształtowane!!!

    Komentarze
  • 15/10/2020

    Mam ich 10. Nigdy nie miałem problemu

    Komentarze
  • 26/08/2020

    Przybywam w bardzo dobrej pogodzie i w idealnym stanie

    Komentarze
  • 24/11/2016

    Had problems binding to my DX6i DSMX transmitter but after watch this video (www.youtube.com/watch?v=Wv-6i1Vsop4) and soldering the unsoldered joints I found it easy to bind and works with no problems. Reccon need to do a bit of quality control before allowing these devices to leave the factory. I've attached a photo to show the unsoldered joints.

    Komentarze
  • 25/04/2017

    Pros: Extremely sensitive, high range, sturdy, very light, does not heat. Great in quick response. Cons: Box is fragile and the antennas could be 1/3 larger

    Komentarze
  • 25/04/2018

    PRODUTO CONFORME ANUNCIADO, CHEGOU BEM EMBALADO, E MUITO RAPIDO, PRODUTO COMPRADO EM 04/04/2018 E CHEGOU EM MINHAS MAÕS EM 25/04/2018, FORNECEDOR MUITO BOM INDICO.

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6,747
    • Ft7,334
    • Ft5,573
    • Ft7,627
    • Ft6,453
    • Ft5,573
    • Ft3,020
    • Ft5,866
    • Ft9,095
    • Ft28,534
    • Ft6,160
    • Ft20,834
    • Ft15,845
    • Ft51,648
    • Ft17,605
    • Ft2,051
    • Ft8,801
    • Ft65,922