Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/09/2019

    This item arrived in good condition and faster than I expected, which was a nice surprise. I've used it with an 8GB Class 4 uSD card and it seems to be fine. Don't forget to format the card before using it in this device! **NOTE** the specs for this device (look under "power" on the item description page) say that the maximum RX pin voltage is 3.8V, so you MUST use some kind of voltage level shifter if you want to use it with a 5V device like a (typical) Arduino. A voltage divider, logic level shifter, 74LVC244/245, etc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2019

    В деле не пробовал, выглядит солидно, остатков флюса нет, все компоненты на своих местах, слот под карту памяти надежно фиксируется. Оставляет приятное впечатление

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Idealnie, szybko przyjęty. Jest naprawdę mały i lekki. Idealnie by nagrać dziennik mojego drona 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2019

    Good product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2022

    Dobrze zapakowane i otrzymane w dobrym stanie, ale czas dostawy nieco wolniej niż zwykle (30 dni kalendarzowych od zamówienia). Sparkfun mają dobry przegląd/tutorial, jak korzystać z tego modułu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Również poproś sprzedawcę, aby udostępnił nam wyświetlacz w rozsądnej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Robi to, co mówi, że ma robić, bez narzekań po kilku miesiącach lotu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Wspanialy maly Datalogger

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Ładne rozwiązanie do obsługi wyjścia seryjnego do logowania. Do czasu logowania dodaj RTC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2020

    Kupiłem 2 (dwie) takich. Obaj byli martwi po przybyciu. Nie rozpaczaj! Nieustraszony 1. Zaprogramował pro-mini o pojemności 3,3 volt 8MHx Arduino na programistę ISP 2. Dołączone urządzenie OpenLog do pro-mini przy użyciu szpilek SPI 3. Spalił butonierkę Uno na urządzeniu OpenLog 4. Załączone urządzenie OpenLog jako urządzenie Arduino jest zwykle przeznaczone do programowania (urządzenie FTDI) 5. Wgrał firmware OpenLog (z GitHub) na OpenLog Spokojnie. (!) Dasz radę. Znalazłem to wszystko przez kilka minut googlowania. Pierwsze zajęło trochę czasu, drugie 5 minut. Lub rozejrzeć się i sprawdzić, czy inne urządzenie OpenLog jest z bagażnikiem i odpowiednim firmwarem już na nim - kupiłem tu kolejne urządzenie OpenLog na BG i działało prosto z pudełka.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$7.99
    • US$6.29
    • US$5.99
    • US$2.99
    • US$34.49
    • US$4.99
    • US$6.92
    • US$16.65
    • US$10.99
    • US$5.24
    • US$33.48
    • US$2.99
    • US$3.43
    • US$2.99
    • US$11.49
    • US$4.59
    • US$16.99
    • US$24.99