Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/06/2021

    Przybyłem przed planowaną datą, idealny dla mojego miniQ7... Myślę, że można dostosować się do innych 1/28... W połączeniu z jego silnikiem zapewnia doskonałą dostawę bez efektu zaawansowania... świetna cena!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    k989-be tökéletes lessz! /egy másikban már működik/

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2022

    this I got just to see what I will do with it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Podłączony do Tegu Jaszczura esc, ale silnik działa wspaniale. Niskie prędkości nadal działa płynnie i nie mają jeszcze problemu z ekstremalnie przegrzanym. Zainstalowane w scx24 z oryginalnym silnikiem

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    barang sesuai deskripsi

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    W końcu zamówiłem dwa zestawy. 1 jako połączenie, które później wysyłka, i indywidualne motory i esc. Indywidualny silnik i esc to czarny i czerwony silnik, a czarne ciepło skurczyło się, ta jakość była okropna. Jeden zły esc i jeden silnik, który się rozpadł. Nie byłam szczęśliwa. Ale później pojawiła się opóźniona kombinacja i to jest to, co jest teraz na zdjęciu. Mini Q motor escbo, i działa idealnie. Połączenia są czystsze, silnik jest elegancki i wszystko działa. Dziękuję za ten motor escbo. Poziom nastroju wzrósł.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    Just for the motor: Pretty much as expected. There is an odd, which I cannot identify yet. At low voltage I get "sparks" ... not sure if it is the ESC yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Idealnie, to jest sekunda, to jest jedyna rzecz, aby mieć kawałek termoretractile, sc przychodzi bez niego i opakowanie może być excaso, to nie jest silnik zdjęć jest dglio, Ale to działa idealnie i w ciągu 7 dni z Chin do Hiszpanii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Kupiłem ten przedmiot, ale nie zdecydowałem się na silnik, więc jeszcze go nie wypróbowałem, ale wygląda dobrze poskładane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Pasuje do samochodu RC o 1:28. Nie ma tu wielu par. Silnik szczotkowy będzie miał większą siłę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.99
    • US$24.24
    • US$52.99
    • US$48.99
    • US$10.99
    • US$51.99
    • US$13.85
    • US$16.99
    • US$58.89
    • US$13.85
    • US$17.31
    • US$69.29
    • US$9.99
    • US$15.79
    • US$21.93
    • US$42.68
    • US$98.99
    • US$58.29