Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/07/2021

    Kupiłem dwa dla siebie, jeden dla mnie i jeden dla mojej miłej i ona to uwielbia. Nieco różne funkcje aplikacji pomiędzy Androidem i iOS. Bardzo dobry produkt ogólnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Ładny zegarek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Świetny zegarek cieszę się, że je kupiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Na razie działa dobrze, zobaczmy później

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Ładny zegarek i dobry na baterie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Testowałem to ponad miesiąc i ogólnie było całkiem dobre. Większość rzeczy działa wystarczająco dobrze - monitor pracy serca był w większości dokładny, gdy przyjmowano średnią - chwilowe nie zawsze jednak było właściwe. Ciśnienie krwi po prostu w ogóle nie działa - daje ten sam wynik bez względu na wszystko - nawet na innych ludzi, więc tak. Tlen krwi może być także tylko chwytem - nie jestem tego pewien... nie ma sposobu, by sprawdzić. Podoba mi się monitor aktywności snu i ostrzeżenie o braku aktywności.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Złożył zamówienie dnia 02.08.2021 r. i otrzymał je dzisiaj 30.08.2020 r. Proces dostawy był zadowalający. Otrzymałem przedmiot w idealnym stanie. Jeszcze jej nie użyłem. Po użyciu zredaguję moją recenzję. Dzięki drużynie Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    similar to the older Bakeey sports watch... tho display is different. full featured... will setup on smart phone soon. i will update this review after that..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    Wystarczająco dużo zegarka za jego pieniądze ( 32 euro ) Bardzo ładna z całkiem niezłymi pomiarami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2022

    Jest całkiem dobry, nie zapomina o zestawie i jest to pełny ekran dotykowy. Jest bardzo dobry, bardzo dobry i bardzo dobry. Pełen dotknięcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$49.99
    • US$29.99
    • US$64.81
    • US$41.99
    • US$43.63
    • US$49.99
    • US$79.34
    • US$75.99
    • US$59.12
    • US$60.94
    • US$52.05
    • US$48.99
    • US$39.09
    • US$39.80
    • US$45.14
    • US$89.99
    • US$192.99