Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1806)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(1806)
    • 5 Gwiazda(1661)
    • 4 Gwiazda(135)
    • 3 Gwiazda(8)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/06/2020

    Nawet bardzo dobry, przewyższył moje oczekiwania, bardzo dobry wizerunek nawet w oświetlonych środowiskach... Dostarczenie jest szybkie, w moim przypadku było pq zostało wysłane przez Fedex, kiedy produkt dotarł do Brazylii został przekazany na pocztę, ale Fedex nie przekazuje tej informacji, Spędziłam 15 dni bez żadnych aktualizacji, dopóki nie zadzwoniłam do Fedexu i nie powiadomili poczty o kodowaniu...

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Projektor został zakupiony w dniu 1/04/2021 i dotarł do wnętrza Bahia w dniu 23/04. Nie zapłaciłem opłaty, ale już zapłaciłem ubezpieczenie. Działał prawidłowo, tylko z kilkoma plamami kurzu na obiektywie, co nie nawaliło. Byłem w stanie wysunąć około 110 cali, a mimo to nie było żadnych uszkodzeń obrazu. Polecam projektor i Banggood.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2019

    very nice product. easy to use. great resolution

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2019

    Türkiye'den alacak dostlarım için kesinlikle tavsiye ederim. Aynı özellik kalitede ürün ülkemizde 1500 liradan başlıyor. Gerçek 720p çözünürlük ve yüksek lümen değeri. Turkey Direct Mail ile vergiler dahil sipariş verin. 10 gün içinde siparişim elime ulaştı. Gümrükte beklemedi bile (10.11-20.11)

    Komentarze (41)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2020

    TOP DEMAIS, zapłaciłem 3/03/2020 dostałem 9/04/2020... złe jest to, że numer namierzania jest tylko numerami i nie można powiedzieć kiedy dotarł do Brazylii... ale to i tak był świetny zakup... Teraz mam kino w domu... polecam teraz módl się, żeby przetrwało jakieś pięć lat co najmniej k

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2019

    bu fiyata Türkiye'de bulamayacağınız bir ürün tavsiye eder miyim evet tavsiye ederim fiyat performans ürünü

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2020

    Kupuj bez strachu. Nigdy nie płaciłem tak mało za taką jakość.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2020

    Dotarł w Iniemamocnym 11 dni roboczych od daty wysłania i 17 od daty zakupu. Ogrody - SP/SP. Budowa projektora jest doskonała, materiał jest bardzo wytrzymały i wysokiej jakości. Skrzynka była dobrze zabezpieczona, tak samo projektor, więc nie ma żadnego ryzyka. Rozdzielczość jest świetna, mimo że jest „tylko" 720p z obsługą na 1080p, naprawdę można zobaczyć rzeczy z dużą jakością. Jeśli chodzi o rozmiar ekranu, ± 2,50 metra byłem w stanie zrobić około 83", co jest dla mnie idealne. Obrazy są bardzo widoczne w dzień lub w nocy z światłami wyłączonymi i niskim oświetleniem. Dźwięk jest akceptowalny, jeśli nie masz nic lepszego do użycia, ale liczyłam na to i kupiłam mini soundbar od Blitzwolf - również doskonały. Dźwięk chłodziarki staje się częścią środowiska, jeśli używasz dobrego dźwięku, ale ma niezwykły hałas. Ten projektor jest zdecydowanie kolejnym z pozycji Blitzwolf, które zostaną dodane do listy zatwierdzonej z doskonałością. Plusy: jakość obrazu, budowa, rozmiar ekranu, doskonała cena. Wady: Zły klucz dopasowywany (Projektor nie pasuje zbyt dobrze do obrazu wychodzącego z góry na dół) Opóźnienie audio na Chromecast 3 przy użyciu Netflixa i Amazon Prime. (tylko w trybie Dolby Plus, żadnych problemów w stereo) Gleba bardzo łatwo, za mniej niż 2 miesiące będę musiał otworzyć dwa razy, aby wyczyścić. Prawa strona staje się niewyraźna, pomimo wszystkich korekt pozycjonowania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2019

    product ok.....but over custom charge....collect to me 50℅ custom fee ....total product amout 6000 rs and custom paid 3185....so i am sad....

    Komentarze (21)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2020

    INNY PROJEKTOR = PUNC = ŻE wieczny kraj PROTEJA LUB POVO DA China!!! BANGgood szybki i skuteczny!!! Uwaga 1000

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.59
    • US$29.99
    • US$6.49
    • US$10.20
    • US$92.99
    • US$199.99
    • US$87.99
    • US$259.00
    • US$99.99
    • US$112.99
    • US$72.99
    • US$139.99
    • US$115.99
    • US$399.99
    • US$245.99
    • US$26.99
    • US$145.99
    • US$1,749.99