Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(627)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(627)
    • 5 Star(577)
    • 4 Star(38)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/01/2021

    Otrzymałem urządzenie w 8-9 dni. Po pierwsze, jakość obrazu jest dobra, jeśli użyjesz jej na ścianie, zanika. Polecam zasłonę Jakość dźwięku jest bardzo dobra, nawet przed ostatecznym poziomem, inne projekcje, które otrzymałam, były niewystarczające. Co mnie zirytowało Poziom fanów jest trochę wysoki, a jeśli oglądasz filmy artystyczne, będzie ci niewygodnie. Jestem zadowolony z urządzenia.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Opakowanie jest trochę uszkodzone...Myślę, że to była właściwa lokalizacja...Jestem zadowolony z jakości produktu, Zarówno obraz jak i dźwięk... Miałem vp1 (720p), ale ten ma bardzo lepszą jakość... Uważam, że lepiej będzie wyświetlać na szarym ekranie, aby uzyskać lepszy kontrast... Kupiłem go w Brazylii, zapłaciłem 185 Real Tax, i przybyłem w 32 dni

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Doskonały produkt! Obraz jest niesamowity (co już było oczekiwane), ale to, co przyciąga uwagę, to dźwięk! W zależności od wymagań, nie potrzebujesz nawet zewnętrznego dźwięku. Podwózka była dość szybka. Najdłuższym opóźnieniem były służby celne. W sumie zajęło to mniej niż miesiąc, żeby dostać się do mojego domu. Pudełko zostało uszkodzone, jak pokazano na zdjęciu, ale produkt był nietknięty. Podatek był nieco wyższy niż ubezpieczenie celne, więc warto było zapłacić, jak zwracali kwotę. Polecam produkt i sklep. Jeśli ktoś ma jakieś pytania, ZAP 81-99936.9308

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Zdecydowałem się na zakup produktu poprzez wprowadzenie Enes Ozen na kanale YouTube. Zamówiony wieczorem 19 listopada.Zakupiłem z opcją Indyka Direct Mail (podatek wliczony).Otrzymałem produkt 28 listopada około 13:00.Przemieszczenia ładunku były odzwierciedlone krok po kroku. Otrzymałem paczkę ostrożnie i czysto. Wybrałem wtyczkę eu, a oni dodali dodatkową wtyczkę. Oprócz urządzenia w pudełku znaleziono wtyczkę UE, kabel Hdmi, kabel Tulip Av, sterowanie kablem Vga oraz mini broszurę. Cena jest produktem niekwestionowanym dla tych, którzy szukają produktów. Ręczne doprecyzowanie ostrości i ± 50, 4D (Pionowo i poziomo) Korekcja kluczy to bardzo wygodna funkcja, która jest w naprawdę dobrych urządzeniach marki. Wbudowany głośnik 5w 2 zachwycą Cię kinem domowym. 2 wejścia hdmi i 2 usb dają praktyczność przy jednoczesnym wykorzystaniu mediów multimedialnych. Jest tam wentylator, ale hałas transmisji go tłumi. Jasność i jasność zadowalająca. Polecam produkt, którego nie można przegapić w tej cenie.

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Najbardziej zaskoczyło mnie to, że aparat jest bardzo cichy jeśli chodzi o jakość obrazu jest dobra. Oczywiście, że nie jest lepszy niż mój pełny telewizor HD, który mam. Dźwięk jest niski i może zniekształcić się w grobie, ktokolwiek kupuje radzi, aby kupić kino domowe lub inne pozytywki dźwiękowe. Projektor podgrzewa się dużo w małym otoczeniu dobrze jest użyć klimatyzatora lub dobrze wentylowane miejsce, połysk jest również dobry bardziej nie polecam używać dzień, chyba że kupujesz odblaskowy materiał salnge noc staje się doskonały. Kolory są bardzo żywe i żywe. Nie mogłem otworzyć filmów 4k w żadnym formacie (h264, h265, mp4. itd.). Nie mogłem też zrobić napisów na kołach. Niektóre słowa z menu nie są w języku portugalskim, ogólnie w odniesieniu do korzyści kosztowych wartych każdego centa.

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    To jest FYI NIEWIADNY widok Używałem już innych produktów Blitzwolf, wysokiej jakości marki. Ale szczerze mówiąc, nie oczekiwałem zbyt wiele od projekcji. Ale to było ponad moje oczekiwania. Blitzwolf znowu się spisał. 8-9 W dzień nadszedł bardzo szybko. Aras przyniósł to do moich drzwi, a ja nie zawracałem sobie głowy niczym. W tej cenie ma pełny wygląd HD jakości, jakiej się nie spodziewałem. Daje pełny obraz kinowy na 110-calowym ekranie. Kolory są wyważone i piękne. Ma 2 głośniki wewnętrzne 5W i dźwięk jest w porządku, ale jeśli chcesz klimat filmu, polecam połączenie soundbaru. Jedyny przekręt, jaki widzę, to trochę za dużo hałasu fanów. Słyszysz to w cichych scenach. Ale zazwyczaj dźwięk filmu przytłacza fanów. STRESZCZENIE zdecydowanie polecam, jeśli chcesz uzyskać bardzo satysfakcjonujące kino i duże doświadczenie ekranowe bez wydawania zbyt dużo pieniędzy. Urządzenie to nie android, to normalna projekcja, więc połącz Xiaomi Mi Stick lub Mi Box. A jeśli chcesz poprawić swój nastrój, polecam głośnik Anker Motion.

    Komentarze (18)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Bardzo dobry projektor. Jest zgodny z tym, co proponujesz. Po prostu nie podobał mi się przewód zasilający, który zepsuł wzór użytkowania. Czas dostawy był idealny. Właściwie opóźnienie było dłuższe, bo zajęło mi 10 dni, by zapłacić opłatę celną. Po zdjęciu zabezpieczenia obiektywu zrozumiałem ryzyko, że może to jest to, co zamaza obraz, ale jest świetne. Nie proszę o wymianę, bo wiem, że to będzie podróż. Bardzo szczęśliwy, naprawdę poważny. Dziękuję wszystkim zespołowi od centrum telefonicznego do ekspedycji. Gratulacje, Banggood!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Produkt jest wspaniały, oczekiwałem, że będzie dobry, ponieważ widziałem sporo opinii i wiele osób mówiło bardzo dobrze, ale szczerze mówiąc byłem zdumiony jakością! Umieściłem go w moim pokoju w odległości około 4 metrów, a rezultatem był obraz około 120-130 cali. Definicja obrazu po podłączeniu do zdjęć 4K jest absurdalna (mimo że projektor jest rodzimy 1080p). Ustawienia są proste, bardzo intuicyjne. Jednym z punktów, na które ludzie narzekają jest hałas, ale szczerze mówiąc nie znalazłem nic absurdalnego, naprawdę ma hałas, ale jeśli umieścisz dźwięk z pudełkami (normalne pudełka, głośniki, kino domowe) ten hałas staje się nie dostrzegalny. Jeśli chodzi o jakość dźwięku pudełka projektora, nie uważam, że jest źle, ale nie podoba się to w kwestii „zaangażowania", kto ogląda, ale pomaga w sytuacjach, gdyby nie miało głośnych głośników. Jakość konstrukcji projektora mnie zaskoczyła, dobry materiał, dobre wpisy, wydają się mieć jakość za naliczone ceny. O regulacji ostrości, podoba się, to proste i praktyczne, wystarczy obrócić kawałek, który owija obiektyw i patrzeć na obraz, łatwo można skupić obraz. Teraz szukam dobrego ekranu, aby jeszcze bardziej poprawić obraz. Dzisiaj testowałem na moim podwórku, obraz stał się bardzo duży, jak sądzę, z ponad 200 cali i jakością. Kupiłem z ubezpieczeniem na przejazd, zapłacono 318,67 r. Na pewno kupiłbym ponownie. Proszę pytać, jeśli ma pan jakieś pytania, jestem skłonny wyjaśnić.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    O projetor é excelente, uma experiência de outro nível. De fato ele é muito silencioso, esquenta um pouco, mas tranquilo. Comprei dia 20/03/21 e com 3 dias chegou ao Brasil, porém com 20 dias depois chegou na minha residência, mas chegou tudo certo. Mas tenho uma crítica em relação ao projetor, as entradas HDMI são muito perto uma da outra, se conecto o fire tv na porta 1, não da pra conectar o videogame na porta 2, é impossível conectar nas duas portas ao msm tempo. Fora isso, de resto o projetor é incrível, a imagem é nota 1000, Super recomendo.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Produkt dotarł do Stambułu za 10 dni i został dostarczony do moich drzwi transportem pośrednim. Fakt, że produkt ma 500 ancillumensów nie ma żadnej różnicy w należnościach za dzienny monitoring, ja już idę do urządzeń startowych. A druga sprawa, jako ktoś, kto używa dużo VP1, to zdecydowanie przeszkadza fanowi. Nie brakuje bluetooth Korekta krawędzi to oprogramowanie klawiszowe, więc w ogóle nie działa. Tylko 5% lub maksimum. Kolory są widoczne wieczorem, gdy udana lampa domowa jest zapalana w ciemności, ale w słoneczny dzień obraz jest bardzo wyraźny.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft49 692
    • Ft50 966
    • Ft52 877
    • Ft20 385
    • Ft31 216
    • Ft24 844
    • Ft30 260
    • Ft60 523
    • Ft29 623
    • Ft35 038