Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(196)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(196)
    • 5 Star(194)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/03/2022

    Product fits it's description. It looks very nice. I like the feature that you can turn on the light separately and choose one colour if that's your mood. You can hear the motor, but it is very discreet, not loud at all. It creates a nice fragrance the instant you turn it on. I like that you don't have to change batteries...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Nie zwróciłem uwagi na wybór paragonów, nie pasował do indyka, więc musiałem kupić konwerter. Na pudełku jest siniak, ale produkt jest dobry. Przybyło szybciej, niż się spodziewałem. Kolorowa praca jest bardzo udana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Doskonały dyfuzor, dobre materiały i łatwe w użyciu sterowanie światłem i przepływem. Przepływ jest dobry, a najlepszą cechą jest przepływ przerywany, który powoduje wybuchy w odstępach 10 sekund.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Dodałam tylko trochę wody i olejków eterycznych. Nie widziałem jeszcze wszystkich jego funkcji. To jest piękne, naprawdę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Dostawa szybko. Jest trochę posiniaczony w pudełku, ale nie wpłynęło na nawilżacz, i to dobrze. W pełni sprawny. Oświetlenie różnych kolorów. Nie wydaje żadnego hałasu. Całkiem nieźle. Małe, nawilżone, chyba że starczy na cały pokój. Ogólnie polecam zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Przybył super szybko i bez opłat, kochał dyfuzora wielką moc bez hałasu led jest gładka i jakość blitzwollf wielki koszt i korzyści ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Super produkt! 30 minut! (ang.). W domu pachniało wspaniale... Czuj się wszędzie... 100m2

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    V skutočnosti je difúzer ešte krajší ako na fotke. Odporúčam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    Przyszło to szybko. To działa bez zarzutu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Bardzo, Bardzo Dobrze!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$32.88
    • US$11.54
    • US$15.99
    • US$8.88
    • US$13.85
    • US$16.99
    • US$12.99
    • US$34.99
    • US$19.62