Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4242)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(4242)
    • 5 Star(4122)
    • 4 Star(102)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/12/2020

    Sprawdziłem programy kart pamięci i na żywo. Prędkość w programach 92 - 98 MB/s odczytu i 29 - 74 MB/s na zapis. Na żywo pokazy arkuszy wiatrowych przy czytaniu ok. 90 -95 na odczyt i ok. 20 ze stałymi pikami do 50-70 przy nagrywaniu (nie przegrzewać karty). W rzeczywistości mapa jest świetna do każdego zadania poza strzelaniem z 4k 60fps. Jeśli masz zbyt wymagający aparat z dużą szybkością, to 4k 60fps może po prostu nie zacząć. Chociaż nie miałem jeszcze problemów z robieniem testów na PC! Dla pieniędzy i to kosztuje w momencie zamawiania 32$ to tylko bomba! Adapter do prędkości SD nie przecina.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Kupiłem 256Gb i działa idealnie. Używam go na mojej psvita i dobrze się z tym bawię. Teraz mam dużo miejsca na moim przenośnym PlayStation. Super polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Zamówione 28 lipca, a otrzymane 8 września, dotarcie do Piura Peru zajęło 42 dni. Dobrze zapakowane i dotarły bez uszkodzeń; dobra cena za jego pojemność (28 USD).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DanVIP4
    SK
    14/09/2021

    Czas zakupów z BG Express 12 dni do Europy.Prawda z pudełka jest to 235gb.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Działa idealnie, ja i moja rodzina czujemy się bezpieczniej z powodu tej małej rzeczy. Dobra jakość i nic złego do tej pory... Bardzo szczesliwym..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Haven't checked capacity, it says 235,5GiB which is around 256GB. I ran a benchmark, and it is really a U3/V30 class card with a sequential writing speed of 40MB/wri price was extremely cheap.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Oryginalna karta SD Blitzwolf. Naprawdę 128 GB Rom. Jedna z najlepszych kart SD w tej cenie. Dobrze spakowane i szybkie dostawy. Dobra cena. Polecam kupić ⭐⭐⭐⭐⭐

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Szybka wysyłka, jak zawsze. Przedmiot jest jak opis i jakość doskonała. Szybkość transferu danych i faktycznej pamięci karty 32GB to 29,1GB

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    I Kupiłem 256 SDCard, więc mogę mieć dużą szybkość w pisaniu/czytaniu... Pierwsze wrażenie jest dobre, jest podobne do innych kart SD... Jeszcze tego nie przetestowałem, ale przejrzę to później

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Kupiłem kartę 64GB. Flash Release: TLC, czyli w tej cenie. Użyłem h2testw na dwóch kartach: BW-TF1 64GB (1024 MB) Prędkość nagrywania: 14.6 MByte/s Szybkość odczytu: 20,8 MByte/s Kingston sdc10g2/16gb (1024 MB) Szybkość nagrywania: 10.1 MByte/s Szybkość odczytu: 20,8 MByte/s Huawei P Smart 2019: Telefon rozpoznał go jako 62GB. Laptop (Lenovo G510): Uznany za 58.2GB Malinowy Pi4: Przeczytałem już na forach, że ponad 32GB instalacja z karty SD nie działa i rzeczywiście, Raspberry nie zrobił nic instalatorowi utworzonemu za pomocą Win32DiskImager. Po tym zainstalowałem system (Libreelec) na karcie i rozpoznał Raspberry, system zaczął. Librelec posiada 371.2MB systemu i 55.9GB pamięci. Fujifilm XT20: Robię nagrania w wysokiej rozdzielczości i nie mam żadnych problemów. Nie ma znaku A1 lub A2 na karcie lub opakowaniu, więc myślę, że jest to klasa A1. Karta jest klasy UHS-3 (V30), co oznacza, że jest lepsza niż klasa 10 (UHS-1), chociaż test pokazuje tylko 14,6 Mb/s zamiast 30MB/s, może to być dlatego, że wykonałem test przy 1024MB. Ogólnie, jestem zadowolony, dostałem to, czego oczekiwałem za moje pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft35 356
    • Ft3 814
    • Ft6 837
    • Ft3 533
    • Ft2 640
    • Ft4 954
    • Ft79 308
    • Ft3 962
    • Ft3 301
    • Ft10 882
    • Ft4 577
    • Ft2 287
    • Ft7 267
    • Ft3 050
    • Ft14 117
    • Ft4 293
    • Ft2 849
    • Ft9 580