Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2361)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(2361)
    • 5 Gwiazda(2292)
    • 4 Gwiazda(51)
    • 3 Gwiazda(7)
    • 2 Gwiazda(3)
    • 1 Gwiazda(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/07/2020

    Po 3 tygodniach użytkowania jeden z nich po prostu zdmuchnął... Dzięki Bogu nie było otwartego ognia...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2020

    Doskonały produkt za dobre pieniądze. Zwarta wielkość. Gniazda zainstalowane w pobliżu nie pokrywają się. Miło zaskoczony zwiększoną zdolnością ładowania do 3450 watów. Jest tylko jedna skarga: niemożliwość włączenia cyklicznego (na przykład z przerwą co 5 minut). Ale to jest problem z oprogramowaniem. Chociaż jest to dość proste w realizacji.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Dostawy są dość szybkie i zajęło to tylko 19 dni. Paczka została wysłana pocztą do Luksemburga, a namierzanie było monitorowane do momentu otrzymania paczki na poczcie. Zakup został wysłany w bardzo cienkiej, plastikowej torbie, bez folii пупырчатой w środku. Na szczęście pudełko nie zostało pogniecione, ale biorąc pod uwagę, że teraz dostawa jest opłacona, mogli lepiej się spakować. To już piąte gniazdo BlitzWolf, które kupuję. Wcześniej były modele przeznaczone dla 10A. Podłączyłem go do BlitzWolf aplikacji android. Działa systematycznie, tak jak stare modele gniazd. Moc, zużycie energii, prąd i napięcie są mierzone dość dokładnie. Sieć Wi-Fi jest stabilna, nawet gdy poziom sygnału jest niski. Szkoda, że korzysta tylko z pasma 2.4GHz, ponieważ w naszych wielopiętrowych domach jest to wszystko zajęte i nie ma wolnych kanałów. Byłoby miło zrobić takie gniazdka i z zakresu 5GHz. Po wyłączeniu, gniazdko zużywa około 0,6W, a gdy jest włączone, około 1,2W przy 220V.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2020

    πολύ καλό προϊόν, μικρό μέγεθος ώστε να πιάνει μόνο μία θέση στο πολύμπριζο. φυσικά δουλεύει άψογα

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Pisałam już o tym. Całkowicie dobry produkt, niestety 1 gniazdo (kupione dnia 06/2019) jest trochę głupie, ponieważ aplikacja stale sygnalizuje zużycie telewizji. To ciekawe, że po prostu tego nie robisz. Jako dodatek, zużycie dobrze mierzy, nie dodaje 24-godzinnego pomiaru 200W. Jeśli telewizor się uruchamia, zużycie zmienia się normalnie w zależności od zapotrzebowania telewizora. Ponieważ działa z wieloma gniazdkami od dłuższego czasu, nie podejrzewam błędu APP. Aplikacja Smart Life.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2020

    Bardzo ładny produkt (nie jest to moje pierwsze inteligentne gniazdko), łączy się bardzo szybko z aplikacji. Pomiar napięcia jest rozsądny dokładny. ( 3 VAC - 220V vs 217V zmierzone multimetrem). Przesyłka do Rumunii z Republiki Czeskiej trwała 20 dni. Jedynym minusem jest paczka, która mogła być lepsza, chociaż dotarła w idealnym stanie, z tylko kilkoma małymi zmarszczkami na pudełku.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2020

    Produkt dobrze zapakowany i bardzo łatwy w użyciu... Pod warunkiem, że nie używasz oryginalnego oprogramowania! Ogłoszenie jest napisane w języku angielskim tylko i bardzo małe. Oprogramowanie Bliwolf jest domyślnie pobierane poza Google Play, co jest zagrożone. A potem niemożliwe jest skojarzenie wtyczki z oprogramowaniem. Mam już inne połączone obiekty, które korzystają z aplikacji Smart Life i aplikacja nie ma problemów z wykryciem wtyczki i kontrolą jej, w tym z Google Home. Informacja o konsumpcji działa również bardzo dobrze. Dla tych, którzy nie mówią po angielsku, aby zainstalować gniazdo jest bardzo proste: podłączyć go, dokonać resetu pozostawiając przycisk na 5 sekund (słyszemy kliknięcia i zaczyna migać), Zacznij wykrywać nowe urządzenia z aplikacji Smart Life. Wtedy pojawia się wtyczka, przypisz go do pokoju w domu i nadaj mu nazwę i tyle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2020

    To dobrze!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Bardzo ładne gniazdko Wi-Fi z funkcją bałaganu. Łatwy w użyciu. Błyskałem tasmota. Było to również bardzo proste, ponieważ z tej wersji wszystkie potrzebne kontakty są łatwe do osiągnięcia. Zobacz zdjęcia. Przesyłka trwała bardzo długo. Gniazdo nie było zapasów przez miesiąc.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2020

    Dobry materiał i jest bardzo zwarty. Ale zasięg WiFi wydaje się zbyt krótki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.49
    • US$15.99
    • US$9.99
    • US$14.99
    • US$24.24
    • US$8.99
    • US$7.59
    • US$21.99
    • US$35.64
    • US$20.78
    • US$8.99
    • US$11.99
    • US$49.99
    • US$12.99
    • US$42.99
    • US$11.99
    • US$43.99
    • US$10.49