Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(489)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(489)
    • 5 Star(444)
    • 4 Star(38)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/09/2020

    Mam to tylko od kilku dni, ale uwielbiam to. Ekran jest czysty i jasny. Ekran dotykowy działa dobrze, a jeśli podłączysz się z kablem usb-c (włączonym) nie jest wymagana żadna inna moc zewnętrzna. Jedynym złym jest to, że jasność musi być regulowana za każdym razem, gdy jest podłączona i włączona. Nie trzyma ustawień między uzytkami. Poza tym jest wyśmienite. Jest bardzo cienki i lekki i doskonały towarzysz mojego laptopa jako drugiego ekranu.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Wspaniale! Wszystko było idealne, od czasu, kiedy kupiłem, aż do dnia, kiedy to otrzymałem. Był tak dobrze zapakowany, jak widać na zdjęciu poniżej. I zajęło mniej niż 30 dni, by dostarczyć je do mojego domu w małym miasteczku na wsi 🇧🇷. Więc, co do samego monitora, jestem bardzo zadowolony!!! Konstruktywne parametry są bardzo dobre! Tak dobrze zrobione!!!!! Jakość obrazu jest doskonała!!! Dźwięk też jest dobry. Gorąco polecam!!! Od nie będę podążał za BITZWOLFem!!! Dziękuję, BITZWOLF!!! Dziękuję, Banggood!! Pozdrawiam, Fernando, nie Z 🇧🇷

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Nie otwierałem pudełka przez jakiś czas i miałem wrażenie, że dostanę kompletny produkt. Monitor jest doskonały zarówno dla drugiego ekranu notebooka, jak i ekranu trybu dex. Otrzymasz pięknie wykonane opakowanie ze wszystkimi niezbędnymi kablami (USB typu C, USB Typ C/A, HDMI...), osłoną ochronną, pionową podporą.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Monitor jest rewelacyjny! Najwyższa jakość obrazu, super cienka, piękna, solidna konstrukcja i pokaz! Przybyło w 25 dni do mojego domu w Brazylii i zostało opodatkowane przepisem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2020

    Wspaniały produkt, doskonała jakość obrazu, dotyk działa świetnie!!! Wystarczyło więcej niż miesiąc, aby dotrzeć do Brazylii, ponieważ kiedy dotrzesz do rezydencji jest to k życia. Ale super polecam!!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2020

    Dobrej jakości produkt, doskonale sprawdza się w Samsung Galaxy Note 10 plus, Twoja moc może być wykonana z Power Bank z 5V i 2.7 A.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Po godzinach i godzinach użytkowania przez 3 tygodnie, jestem bardzo zadowolony z jakości!! Zalety: . Dobra jakość konstrukcji. . Dobra jakość obrazu. . Szczupła jak obiecałem. . Niski pobór mocy. . Symulowany HDR. Nie jest rozpoznawany jako HDR na żadnym urządzeniu (np. konsoluje zarówno PS4 jak i XBOX One) ~ Ma jednak konfigurację, która „symuluje" HDR bardzo dobrze z dobrym kontrastem koloru, który może być uznany za nawet aktualny, ponieważ naprawdę zmienia się Obraz do czegoś o wiele lepszego, ale to nadal nie HDR. Przeciw: . Dźwięk może mieć lepszą jakość, dostawa z jasnością bez hałasu, akceptowalny do użytku wewnątrz, ale niski dla zewnątrz, z pewnymi trudnościami do słyszenia w zależności od dźwięku wokół. . Dotyk dość dobry i dokładny, ale nie przyjmuje podwójnych lub potrójnych dotyk należy rozważyć wady. Ale nadal polecam i kupić ponownie bez wątpienia do użycia jako tablet przez DEX jest bajeczny, lub do obejrzenia filmu w cichej lokalizacji, lub nawet do grania, gdy nie ma telewizora dostępne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2020

    Świetnie, super polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Niesamowity produkt, kupiłem z zamiarem użycia jako pomocniczego ekranu mojego DJ-400, będę testować na żywo i na scenie z różnymi oświetleniami, ale na razie to przerosło moje oczekiwania, byłem naliczony R$312, ale już się spodziewano

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2020

    15.6 calowy ekran dotykowy FHD 1080P typ C Przenośny i kompaktowy monitor do podłączenia do komputera, konsoly do gier, tabletu lub smartfona 15,6-calowy monitor dotykowy z IPS FHD 1080P Doskonała jakość obrazu z rzeczywistymi i dokładnymi kolorami Ultracienkie korpusy ze stopu aluminium Kabel zasilający Trmity typu C Typ C z pełną funkcjonalnością – wspiera transfer mocy i danych Ekran dotykowy precyzyjne sterowanie dotykiem Podwójny dźwięk stereo i przycisk OSD Opakowanie zawiera: - Zasilanie z chińską wtyczką - Kabel HDMI - Kabel USB typ C - Angielski - Chiński podręcznik użytkownika - Kompaktowa podstawka do umieszczenia monitora na biurku - Twarda osłona z tworzywa sztucznego, aby bezpiecznie przetransportować monitor i umieścić go na podstawie podparcia Produkt doskonałej jakości. Uwaga, trzeba będzie kupić adapter dla chińskiej wtyczki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$209.99
    • US$36.74
    • US$16.09
    • US$15.00
    • US$99.99
    • US$28.99
    • US$10.99
    • US$47.99
    • US$8.99
    • US$49.99
    • US$249.99
    • US$523.99
    • US$319.99
    • US$49.99