Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(213)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(213)
    • 5 Star(201)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/10/2021

    Dobrze zapakowane i szybka dostawa przez magazyn w Polsce. Dobra broszura instruktażowa z różnymi językami i łatwa do porzucenia. Łatwy w montażu i widoczny dobry materiał i jakość wykończenia. Dynamiczna konfiguracja i łatwa do skonfigurowania. Bardzo zadowolony z tego doświadczenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    Mocny produkt z metalu. Stabilny i niezawodny. Jednak, jedna głowica przechylona ma trudności z utrzymaniem starszego 24" monitora LCD, muszę przełączyć się na drugie ramię, które trzyma się lepiej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    DOBRZE DO NA CENĘ Bardzo tanio i solidnie, ramiona są z początku słabe, potem je zacisnąłem i łatwo trzymają mój 35 calowy UW krzywy i 24 calowy płaski panel. Wysyłka: 5 dni z PL do DK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Produkt wykonany jest z metalu, dobrej jakości. Jeśli chcesz, aby Setul był przyzwoity, to zajmie trochę czasu, ale jest tego warte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Obrót po stronie monitora wymaga pewnej siły, ale w końcu działa jak urok. Mam wolne miejsce na biurku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Wszystko jest w porządku. Szybka wysyłka, dostawa całkowicie pasuje do opisu. - Dziękuję, bardzo dziękuję. Znakomity sprzedawca. rekomendowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    O wiele bardziej wytrzymałe, niż wygląda w rzeczywistości. Tylko czas pokaże, jak długo wytrzyma hydrauliczne ramię. Jak na razie naprawdę zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    It have a good quality and I recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Silna i piękna. Nie zainstalowałem jeszcze monitorów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$270.99
    • US$73.69
    • US$32.99
    • US$42.99
    • US$49.99
    • US$50.59
    • US$39.99
    • US$36.99
    • US$29.99
    • US$29.99
    • US$32.99
    • US$25.99
    • US$25.29
    • US$19.99
    • US$15.99
    • US$16.49
    • US$8.99
    • US$91.99