Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(183)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(183)
    • 5 Star(164)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/08/2021

    To bardzo dobry produkt jak na te pieniądze. Myślałem, że będzie łatwiej poruszać ramionami, ale jest w porządku. Ramię jest silne, jakość jest dobra. Używam go z dwoma różnymi monitorami i może być trochę trudne, aby ustawić je na tej samej wysokości ze względu na różne położenie VESA ale z ramionami można to łatwo rozwiązać. Przesyłka jest na czas. Podsumowując moją opinię: za te pieniądze jest to bardzo dobre. Ui: Myślałem, że na ramionach będzie logo Blitzwolf, ale go nie ma, więc nie bądź zaskoczony.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Un support de qualité, pour double écran. Arrivé assez vite, pas de problème de montage, aucune détérioration du paquet. L'installation se fait très facilement, ne nécessite aucun outillage supplémentaire, tout est compris dans le colis. La liberté de mouvement est très bonne, petite frayeur pour tourner l'écran à 90°, la vis est juste très dure et il faut installer votre écran pour avoir plus de force pour pouvoir faire la rotation. Le système pour ranger les fils est assez intelligent, mais peut-être assez énervant à mettre en place si les fils sont trop gros ou que vous n'avez pas assez de mou. Et si possible, prévoyez un peu d'espace derrière votre bureau, surtout si vous avez un mur, ça vous laissera encore plus de mouvement pour reculer les écrans.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Za cenę 35 euro, to przyzwoita konstrukcja. Istnieją dwa sposoby, aby ustawić go na stole, jeden z nich potrzebuje wiertła, aby przebić stół i przekazać dużą śrubę, aby pomóc utrzymać podstawę. Drugi jest tylko z zaciskiem, ale mniej stabilny. Dobry rynek, który pomaga drastycznie zaoszczędzić miejsce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Przybył w umówionym terminie, już jechałem i to jest brutalne!!! Monitor po lewej stronie jest bardzo ciężki lcd i to jest w idealnym!!! Polecam każdemu, mam dużo miejsca przy biurku!!! Brutalny!!! (ang.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Przybyliście zgodnie z planem. Pochodzi z wszystkich elementów montażowych. Można go naprawić przez otwór w blacie lub po prostu przymocować do stołu poprzez gwintowanie. Łatwo się przystosować. Dobry stosunek jakości do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Bardzo ładny, ale wstrząs na lewym ramieniu monitora nie działa prawidłowo, ale dobrze. Bardzo mi się podoba. Polecam go każdemu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Przybyli szybko, odpowiednie opakowanie, Mały skrawek w lakierze, Rozległy materiał montażowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    thank you.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Po dwóch miesiącach..im bardzo zadowolony z tego produktu..nie ma problemów.łatwa konfiguracja..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Bardzo ładne stoisko monitorujące. Działa zgodnie z oczekiwaniami. Łatwy w montażu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$59.99
    • US$19.99
    • US$35.99
    • US$25.99
    • US$60.99
    • US$52.49
    • US$29.99
    • US$49.99
    • US$52.79
    • US$89.99
    • US$153.99
    • US$8.99
    • US$39.99
    • US$10.99
    • US$30.99
    • US$38.49
    • US$99.99
    • US$79.99