Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(258)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(258)
    • 5 Star(247)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/11/2021

    Bardzo dobry produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Z polskiego magazynu dotarł w ciągu pięciu dni. Ona masuje bardzo ładnie. W jego najsilniejszych etapach, jest prawie nieprzyjemnie w stanie ścisnąć nogi poduszki. Pełny masaż stóp, to znaczy, na dole, na górze i na obcasach. Wszystkim gorąco polecam! Przybył z różnych źródeł w ciągu 5 lat. To jest bardzo przyjemne. Na najwyższym poziomie, klimatyzacja może pomóc najpiękniejsze niekomfortowo. Pełny ruch pieszy, tj. Górna strona, górna i dolna. Gorąco polecamy wszystkim!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Za 60 Euro dałem z czeskiego magazynu, maszyna po prostu pierdoli!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Masaż masuje, limfatyczny i podgrzewa do 40C. Masaż odbywa się z twardymi torbami, zazwyczaj boli stopy. Chodzenie boso po kamieniach jest przyjemne, masaż z maszyny nie jest przyjemny. Można założyć, że 90% ludzi będzie miało tę maszynę w szafie po miesiącu i już jej nie wyjmuje. Masaż limficzny odbywa się przez napompowanie powietrza do gumowej torby, która otacza nogę. Wkładki są zapinane i zapinane na rzep i można je rozpinać i prać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Very good 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Doskonały produkt, szybka dostawa. Czekam z niecierpliwością, żeby go użyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Δεν υπάρχει... Είναι φοβερό μηχάνημα δεν το περίμενα τόσο καλό. Αξίζει τα λεφτά του μέχρι τελευταίο ευρώ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Uwielbiam to, masaż jest świetny, również podgrzewający. Idealnie po długim dniu pracy, mój mąż to uwielbia, :) Ma szeroką stopę, rozmiar 46 - 29,5cm długości i dobrze pasuje. Jest też super, że jest cicho. Więc możesz chcieć telewizji i mieć masaż jednocześnie. To jeden z najlepszych kupców na Banggood, 🖤🖤✌🏼 A dzięki obsłudze klienta, wszyscy byli wspaniali i bardzo pomocni. :) jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Szukałem czegoś takiego, odkąd próbowałem jednego (o wiele droższego) u mojego lekarza 2 lata temu. Ten wygląda tak samo, czuje się tak samo, ale kosztuje mniej. Niesamowite uczucie, 3 programy, Blitzwolf zbudowany jakość... Przyszedł tydzień z CZ

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Kupiłem go za 58euro i robi to naprawdę dobrze. Jakość Blitzwolf jest dobra jak zawsze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$169.99
    • US$28.99
    • US$195.99
    • US$79.99
    • US$147.99
    • US$20.08
    • US$34.29
    • US$65.99
    • US$60.99
    • US$21.85
    • US$40.99
    • US$32.39
    • US$29.59
    • US$25.99
    • US$28.52
    • US$18.89
    • US$43.69