Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(526)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(526)
    • 5 Star(435)
    • 4 Star(66)
    • 3 Star(22)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/02/2021

    Przybycie trwało prawie 2 miesiące (z braku zapasów). Opakowanie jest w stanie. Światła są dobre i mocne. Dla mojego 43" telewizora Samsunga górna taśma jest za długa, ale umieszczam ją tak jak pokazano na zdjęciu i spełnia swoją funkcję. Czujnik światła/koloru, pozostawia trochę do życzenia, ponieważ z włączonymi światłami sufitowymi w pokoju, pokazuje trudności w wykrywaniu kolorów telewizora, a ze światłami staje się bardzo czuły i bardzo szybko zmienia kolor. Myślę, że powinieneś mieć sposób na dostosowanie tej wrażliwości. Wszystko inne jest w porządku. Warte swojej ceny.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Fast shipping. Unfortunately it is worth no more than an rgb tape. Wherever i put the sensor in the sensor program it only glows red. I no longer have any idea how to use it wisely.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Świetne diody! Działają dobrze i szybko zainstalowano. Jest tylko jeden haczyk, urządzenie do odczytywania kolorów ekranu musi być la boczne telewizora lub na górze i estetycznie nie wygląda ładnie. Poza tym bardzo dobre i za fantastyczną cenę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Dostarczone bardzo szybko. Bardzo łatwo skopiować kolor z ekranu. Cały pasek może świecić tylko w jednym kolorze na raz. Kopiuje kolor tylko z wokół czujnika, jasność nie może być zmniejszona. Jako zasilacz polecam zewnętrzne źródło, takie jak ładowarka z telefonu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Az olcsó ledes megoldásokkal szemben ezt a terméket igényes anyaghasználat és dizájn jellemzi. A ledcsíkok tartósak, a ragasztó felület stabil. A fények élénkek, szépek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Przybyło za 19 dni roboczych. Jest wskazany dla telewizorów powyżej 43", czy włączone i mrugające lub nie synchronizujące się z kolorami TV włącz usb w mocy, czujnik musi stać z boku w środku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Świetnie, fajnie, nieźle, koka Świetna jakość led paska i miłość, że Remote Czasami w trybie sensorowym kontroler wyłącza się automatycznie nie wiem dlaczego muszę się podłączyć i ponownie włączyć do pracy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    není to ono, lepší ambilight ale na své televizi nedostanu, mam Samsung tv a ta ma svuj system Tizen OS a ten ambilight nepodporuje, takže aspoň taková chabá náhrada

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Produkt z Blitzoff jak zawsze bardzo wysokiej jakości.Led pas trzyma się bardzo dobrze na telewizorze. Jest dość szybki do odpowiedzi z TV.Oświetlenie jest doskonałe, ponieważ 60LED / 1M.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Świetnie, ale jeśli masz taki starszy telewizor jak ja, który nie ma odpowiedniego gniazdka USB, musisz kupić adapter. Mimo, że dostawa była trochę wolna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 291
    • Ft6 070
    • Ft7 721
    • Ft8 512
    • Ft8 512
    • Ft15 513
    • Ft7 050
    • Ft4 390
    • Ft3 523
    • Ft4 271