Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(911)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(911)
    • 5 Star(719)
    • 4 Star(93)
    • 3 Star(46)
    • 2 Star(17)
    • 1 Star(36)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/01/2021

    Dostarczone bardzo szybko. Bardzo łatwo skopiować kolor z ekranu. Cały pasek może świecić tylko w jednym kolorze na raz. Kopiuje kolor tylko z wokół czujnika, jasność nie może być zmniejszona. Jako zasilacz polecam zewnętrzne źródło, takie jak ładowarka z telefonu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Πολύ όμορφο σαν οπίσθιος φωτισμός σε τηλεόραση εφαρμόζει τέλεια σε τηλεοράσεις μέχρι 50 ιντσών .Σε μεγαλύτερες χάνει λίγο στην φωτεινότητα

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Przybycie trwało prawie 2 miesiące (z braku zapasów). Opakowanie jest w stanie. Światła są dobre i mocne. Dla mojego 43" telewizora Samsunga górna taśma jest za długa, ale umieszczam ją tak jak pokazano na zdjęciu i spełnia swoją funkcję. Czujnik światła/koloru, pozostawia trochę do życzenia, ponieważ z włączonymi światłami sufitowymi w pokoju, pokazuje trudności w wykrywaniu kolorów telewizora, a ze światłami staje się bardzo czuły i bardzo szybko zmienia kolor. Myślę, że powinieneś mieć sposób na dostosowanie tej wrażliwości. Wszystko inne jest w porządku. Warte swojej ceny.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Desperacki, zwyczajowy projekt Blitzwolf. Czujnik jest mały, więc jeśli jest przymocowany bezpośrednio do kavy. Możesz zobaczyć tylko kolor małego obszaru, jeśli masz miejsce, możesz poprawić czujnik trochę dalej od samolotu telewizyjnego, ale nie możesz przesunąć go zbyt daleko, ponieważ nie zobaczysz już kolorów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    jest dobry produkt po prostu nie działa tak jak oczekiwałem. Moc, która pochodzi z telewizora przez USB, nie wystarczała, kiedy musiałem go podłączyć. Czujnik kolorów wykrywa tylko jeden kolor, więc tylko jeden kolor wyświetlany jest w całym pasku LED. Nie jest podłączony do aplikacji, ma tylko kontrolę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2022

    Niestety jedna z moich wstążek ledowych się spaliła i sprzedawca zwrócił mi część pieniędzy, które chciałem zatrzymać z produktem pq, dopóki nie kupiłem innego... polecam...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Az olcsó ledes megoldásokkal szemben ezt a terméket igényes anyaghasználat és dizájn jellemzi. A ledcsíkok tartósak, a ragasztó felület stabil. A fények élénkek, szépek.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Świetne diody! Działają dobrze i szybko zainstalowano. Jest tylko jeden haczyk, urządzenie do odczytywania kolorów ekranu musi być la boczne telewizora lub na górze i estetycznie nie wygląda ładnie. Poza tym bardzo dobre i za fantastyczną cenę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Bardzo dobry produkt z wytycznymi NO instalacji. Dokładnie jak obiecałem z kilkoma ograniczeniami: 1. Twój telewizor musi być inteligentny, aby dać podstawową moc kablowi. Inaczej od zewnętrznego zasilania. 2. Na starym lcd czujnik kolorów nie może być umieszczony jak na zdjęciu z reklamy. Musisz umieścić czujnik, żeby „zobaczyć" ekran Icd. Potem produkt działa. I naprawdę działa przy użyciu czujnika. Z daleka też pilot świetnie sobie radzi. Ostatnia rzecz: kiedy wyłączysz telewizor, światła również się wyłączają, nawet w zewnętrznym zasilaczu. Podniecony i czeka na kolejny lepszy produkt. Trzymaj dobrą robotę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.73
    • US$19.41
    • US$24.24
    • US$11.31
    • US$9.69
    • US$13.50
    • US$115.87
    • US$19.62
    • US$14.13
    • US$20.78
    • US$12.83
    • US$21.31
    • US$21.59
    • US$17.77
    • US$32.33
    • US$29.99
    • US$7.48
    • US$49.99