Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(360)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(360)
    • 5 Star(341)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/03/2021

    Najlepszy film z różnymi rzeczami, ściągasz aplikację Blitzwolf i jest super! Ładne kolory, ale dobrą rzeczą jest tryb, który miga zgodnie z dźwiękiem i głośnością!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    although it came a little late and the first impressions are positive, good packaging intact from the transport. now impressions on the functional part. I think the power supply is limited to small as I notice a drop in voltage and it appears in the light intensity in some colors (red) when both strips are connected, I would also like additional functions or the possibility of adding additional features more mod. in general it is a good purchase remains to see how the strips will be utilized as two come and not one piece.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Przybyli przed wskazaną datą, to jest naprawdę dobre, pudełko przybyło trochę poturbowane, w pytaniu paski przybyły w idealnym stanie, to bardzo proste w stanie ich zainstalować, gorąco polecam wziąć wielką satysfakcję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Produkt dotarł bez żadnych problemów. Użycie materiału jest dobre i nie ma żadnych usterek (na razie). Jeszcze go nie zamontowałem, więc nie mogę wydać opinii długoterminowej. Mam nadzieję, że długo to potrwa. Ładnie się zapala i podoba mi się muzyka Przykłady funkcji muzycznych: https://youtu.be/OghUAYiNGlc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    To nie jest pierwszy socjatape, jaki dostałem. Doskonałe oświetlenie, łatwe połączenie. Jest warta swoich pieniędzy... ..wszystko zgodnie ze specyfikacją produktu! Szybka misja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Ilumina bem, parece ter qualidade quanto aos acessórios que acompanha, possui várias tonalidades de cor vívida, apresentando quatro modalidades de acompanhar a música

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Te ledy są naprawdę dobre, byłem zaskoczony, jak szybko produkt dotarł tutaj. Taśmy, które je przyklejają są naprawdę mocne, zrobiłem przegląd i rozboksowanie na moim Tiktok: @Mikeedev

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    To drugi, który kupiłem, bardzo dobry i wysokiej jakości z wieloma możliwościami!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Mam ten produkt tylko jeden dzień i jestem bardzo szczęśliwy. Ma bardzo silne światło, jak na pokój o powierzchni 25 metrów kwadratowych jest ok. Miałem problem z rogami, ale w porządku. Pilot jest wyposażony w baterię, wspaniale, ❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$25.16
    • US$11.54
    • US$15.00
    • US$9.99
    • US$45.03
    • US$24.24
    • US$17.31
    • US$23.09
    • US$21.52
    • US$32.33
    • US$20.78
    • US$13.97
    • US$59.99
    • US$14.99
    • US$19.99
    • US$27.38
    • US$31.99