Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(70)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(70)
    • 5 Star(57)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/03/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość, jak każdy inny Blitzwolf. Działa idealnie, lepiej niż poprzedni model. Alarm nie może wyłączyć zasilania na dole jak poprzedni model, chyba że odblokowujesz tylko hasłem administratora. Obsługa 3 stref. Opuszek palca działa dobrze. Termometr i wilgotność uzyskuje objętość z internetu, gdzie umieszcza się swój adres w aplikacji, a nie w miejscu, w którym go instalujesz. Jestem bardzo zadowolony z tej aktualizacji z poprzedniego modelu polecam go.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Produkt dotarł bardzo szybko i w idealnym stanie. Jestem bardzo zadowolony, ponieważ jest to bardzo dobry alarm, jest łatwy w instalacji i można go skonfigurować w kilku językach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Bardzo bardzo głupi system alarmowy. Wszystko działa perfekcyjnie i łatwo. Pracuję w banku mocy. Vfm dla tej jakości i specyfikacji. Brawo blitzwolf!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Łatwo się połączyć. Wstawiłem czujniki szybko i prosto! Testowano go milion razy i pokazuje, że jest stabilny w swojej funkcji. Alarmy są w najmniejszym stopniu. Mam nadzieję, że wytrzyma!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Remek. Nekem tetszik. Nagyon gyorsan, talán 8 munap alatt ide is ért.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Szybka wysyłka, dotykowy czytnik odcisków palców, jakość Blitzwolfa. Zalecany produkt i sprzedaż. Oprogramowanie Tuya jest kompatybilne

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Super produkt, wyposażenie i czujniki sparowane od razu z produkcji. Alarmy będą natychmiast nadawane przez tekst. Możliwość włączenia alarmu po wywołaniu numeru w alarmie. Doskonały zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Szybka dostawa, ale produkt nie jest tym, czego oczekiwałem. Czujnik PIR to nie ludzki detektor PIR tylko zwykły detektor ruchu, który wykrywa wszystkie ruchy psów..koty....itd Alarm jest bez ładowarki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    To naprawdę wspaniałe, to za tydzień 😃

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Przybycie jako produkt o połączonej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 229
    • Ft11 678
    • Ft2 914
    • Ft26 517
    • Ft2 523
    • Ft11 994
    • Ft7 258
    • Ft3 154
    • Ft7 890
    • Ft47 354