Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(490)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(490)
    • 5 Star(409)
    • 4 Star(59)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/01/2022

    Przybyli w mniej więcej ponad tydzień, chyba 9 dni. Jestem bardzo zadowolony z krzesła, śledzenie działa dobrze, a krzesło odpowiada oczekiwaniom stworzonym przez zdjęcia lub filmy. Mam tylko jedną skargę, że nie wiem, czy to z powodu defektu produkcyjnego, czy problemu z dostawą. Znalazłem te połamane kawałki, większość z nich to te, które trzymają poduszkę zagłówka i jeden z tyłu. Ale w zagłówku mam większość z tych imprez, nie wiem nawet, jak to jest bezpieczne. Jest nudna, bo zapłaciłem za nowy produkt i nie powinien się tak pojawiać. Poza tym jestem usatysfakcjonowany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Doskonałe krzesło za jej pieniądze. Ten dzieciak naprawdę się w to wkręcił. Staranne pakowanie i łatwy montaż. Genialny jak zawsze, Blitzwolf.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Szybka wysyłka, ale niezbyt dobre opakowanie. Łatwy do mocowania. Wydaje się być odporny. Ładne gumowe koła. To tylko mała wada zagłówka, ale nie jest to tak istotne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Pozytywnych: Dobra wysokość (1,86 m) i poduszki są bardzo wygodne. Opakowanie było przyzwoite i dostarczone szybko. /Nie, nie, nie: Dolne otwory na spodzie są złe z tą, którą dostarczono do mnie. Niektóre śruby były już na miejscu, które musiałem usunąć, jeden z nich był bardzo sztywny otwór, więc miał problem z usunięciem i dodaniem z powrotem (musiano wielokrotnie usuwać, ponieważ dolne siedzenie ma otwory po złej stronie.) Podłokietniki są wygodne, ale również dość luźne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Krzesło przybyło w 9 dni, namierzenie było na miejscu. Instrukcje były dobre, proste, ale precyzyjne, montaż został wykonany w 20 minut. Duże krzesło, świetna jakość, siatka jest bardzo dobra, podobnie jak reszta materiałów. Mogę się zrelaksować z podparciem lędźwiowym, i obejrzeć filmy bez bólu pleców, a reszta ramienia może być zmieniona do swoich preferencji. Ogólnie jestem pod wrażeniem, mam tylko nadzieję, że krzesło się dobrze zestarzeje, ale z tego, co widziałem do tej pory, będzie moim towarzyszem przez wiele lat. 10/10, zdecydowanie polecam 👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Jako rozczarowany zakonem. Ale najbardziej niepokojące jest to, że części takie jak koła lub podłokietniki brakuje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    Jest szeroki... większy niż model GC1. Instalacja była łatwa, ale jest duży minus. Odpoczynek na ręce nie jest stabilny... jego ruch i jego denerwujące.Wola gc5 z kilkoma więcej pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    Fotel jest dobrej jakości / ceny... Prosty montaż w pakiecie również mała instrukcja montażu. Czas dostawy był bardzo szybki! Przybył wcześniej, niż się spodziewaliśmy! Mamy nadzieję, że z czasem będzie trwały...... Jedyny negatyw był w transponowanym, gdy pudełko dotarło uszkodzone, ale na szczęście elementy nie zostały utracone podczas podróży zobacz zdjęcie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Dziś go odebrałem, ale niestety zapomnieli umieścić pięciu kółek w fotelu. Będę w kontakcie i mam nadzieję, że zaraz mi go przyślą! Dobra budowa ogólnie za swoją cenę

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    Αρκετά γρήγορη παράδοση, ήρθε μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες! Το κουτί ήρθε άθικτο, δεν είχε ούτε σκισιματα, ούτε χτυπήματα και η καρέκλα εύκολα συναρμολογήθηκε. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος και ειδικά στα χρήματα που την αγόρασα.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$109.99
    • US$135.99
    • US$119.99
    • US$279.99
    • US$129.99
    • US$109.99
    • US$115.99
    • US$119.99
    • US$109.99
    • US$89.99
    • US$279.99
    • US$149.99
    • US$159.99
    • US$149.99
    • US$319.99
    • US$139.99
    • US$89.99
    • US$17.24