Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(713)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(713)
    • 5 Star(674)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/09/2020

    Wspaniałe produkty z Blitzwolf, nadal mam sklep Blitzwolf w Brazylii, to moje marzenie i zamierzam sobie uświadomić, że co miesiąc kupuję od 2 do 3 produktów. Wracając do tematu BW-FUN3 i doskonały wybór i doskonale działa z Alexą i Google. Wciąż brakuje mi projektora BW-VP7, który kupiłem i BW-AS3, który nadal zamierzam kupić.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Bardzo dobry produkt, dobra jakość wykończenia, ma tylko jeden choć dla każdego, kto nie wyłączy go z gniazdka nigdy nie błyska niebieskiego led, szczerze mówiąc myślę o otwarciu go i wewnętrzne wyłączenie led lub usunięcie pq będzie przeszkadzać w sypialni, Jego światła są ładne, ale nawet jeśli wyłączysz diody, on mruga niebieskim ledem bez potrzeby tego

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2020

    Podoba mi się produkt! Ma dobrą jakość za cenę, jest świetnym aromatyzatorem, a jeśli jest w dużym trybie, to nawet odgrywa rolę nawilżacza. Zakres kolorów nie jest zbyt duży, ale wystarczy. W niektórych kolorach można zobaczyć wnętrze urządzenia, ale tylko wtedy, gdy jesteś zbyt denerwujący, aby się nim przejmować. Istnieją dwa tryby, w których wybierasz, czy zmieniasz kolor automatycznie, czy kolor, który chcesz, ale nie ma możliwości regulacji światła przez aplikację, tylko przez samo urządzenie. Pomimo małej pojemności wody, 400 ml, to więcej niż wystarczy, by wytrzymać kilka godzin. Z drugiej strony, aplikacja jest dość prosta w użyciu, jak na zegar do regulacji działania. Podwózka była bardzo szybka, niecały miesiąc. Wreszcie jestem bardzo zadowolony z produktu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2020

    Podobał mi się produkt. Może być trochę większy. Można go kontrolować za pomocą aplikacji Blitzwolf. Łatwy w obsłudze. Bardzo dobry odrzutowiec.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2020

    Ładunek został dostarczony wkrótce (10 dni). Jakość materiału jest umiarkowana w porównaniu z innymi produktami Blitzwolf. Pojemność 400 ML. Możesz zmienić nastrój swojego pokoju różnymi esencjami olejowymi, które wkładasz do wody. Istnieje również RGB LED. Automatyczne przejście między kolorami może być również regulowane. Możliwość natrysku automatycznie wyłącza się, gdy nie ma poziomu wody, jak znalazł się czujnik ultradźwiękowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2020

    Elegancki nawilżacz z przełącznikiem czasu i zmiennymi kolorami światła. Adapter jest wliczony. Idealne na prezent.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Bardzo zadowolony z porządku, po prostu był bardzo przerażony, ponieważ pudełko było zniszczone dzięki Bogu wszystko w środku nie zniszczone, sugeruję lepsze opakowanie dla innych zamówień, bo teraz myślę, że mam szczęście dla nieuszkodzeń 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Idealna integracja z moim systemem domowym. Przesyłka zajęła trochę czasu, ale Aliexpress dał mi kilka razy możliwość anulowania zamówienia. Kiedy pojawi się dyfuzor działa świetnie. Dzięki, Blitzwolf

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Jest to drugi produkt kupiony, dobrej jakości, bardzo szybka wysyłka, dziękuję Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Produkt dotarł bardzo szybko, działa zgodnie z opisami, dziękuję Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$10.99
    • US$9.99
    • US$9.99
    • US$99.99
    • US$19.99
    • US$15.53
    • US$24.24
    • US$62.99
    • US$14.99
    • US$23.62
    • US$21.01
    • US$26.67
    • US$16.97
    • US$31.18
    • US$159.99