Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(134)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(134)
    • 5 Star(123)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Imane
    FR
    05/03/2021

    Piec przybył przed zapowiedzianą datą w bardzo dobrym stanie super dobrze zapakowany mile zaskoczony jego jakością i wyglądem, bardzo duża pojemność 65l nie znikoma, ale zajmuje małe miejsce idealne dla wszystkich kuchni nawet najmniejszych i dla wszystkich funkcji, które oferuje wartość dla pieniędzy jest nieporównywalna, z dużą ilością akcesoriów 2 talerze cukiernicze, 1 grill, 1 obrót wrzecionowy, 2 zaciski jeden na wrzecion i drugi na talerze, a wiśnia na torcie funkcja gorące powietrze do smażenia bez oleju, gorąco polecam nie będziesz rozczarowany, więc CREATE 😉

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    W ciągu 6 dni dotarł z Polski na Węgry. Działa dobrze, 11 bułeczek i 9 bułeczek kakaowych upieczono na 200 w 15 minut. Jedynym niedostatkiem nie jest wbudowany termometr z wyświetlaczem. - Więc muszę kupić jedną z nich.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Bardzo dobry i ogromny piekarnik. Przybyli za pięć dni i nic nie uszkodzili. Już kupiłem kolejny. Polecam go, ponieważ w tej cenie i jakości nie da się znaleźć lepszego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Przedmiot przybył do Grecji i tylko na kilka dni. Był dobrze zapakowany, bez żadnych uszkodzeń. Sprawdziłam, czy działa i działa idealnie. Nie zrobiłam jeszcze nic do jedzenia, więc muszę wrócić do ciebie po więcej informacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Bardzo szybka dostawa. Dotarte w szczelnym pudełku, wzmocnione w rogi i boki, w ogóle bardzo dobre opakowanie. Piec wygląda całkiem dobrze i jakościowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Duży piekarnik, dla dowodu obok Term ***ix. Mam to z pudełkiem z dziurą. Polistyren w środku również jest złamany. Sam piec przy takim uderzeniu odpowiada otworowi kartonu i złamaniu polistyrenu. Tak bardzo chciałam to wyjąć, że nie mam zdjęcia opakowania. To niedobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Piec dotarł na Węgry w 5 dni. W idealnym, pozbawionym uszkodzeń opakowaniu. Urządzenie jest w nienagannym stanie technicznym. Zmierzyłem temperaturę wewnętrzną przy 230 stopniach Celsjusza, mierzył tylko 215 Celsjusza. Dziękuję Bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Bardzo dobrze zapakowane, bardzo dobre użyteczne wymiary piekarnika i dobre akcesoria 👍 7 dni roboczych dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Idealne w tej cenie, wszystko super Sterownik temperatury trochę się grzeje i przez pierwsze 15 minut trzeba włączyć pełne ciepło, aby usunąć zapach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Nie mogę być bardziej usatysfakcjonowany! Po raz pierwszy kupiłem produkty od Bangooda, wszystko poszło gładko. Paczka dotarła 3 dni przed planowanym terminem, a następnie jest dobrze zapakowana i dotarła bezpiecznie. Cena produktu to prawie połowa ceny, którą mogę znaleźć na innych platformach internetowych, po prostu nie wiem, dlaczego te rzeczy tak drogie w porównaniu do tych, które mogę znaleźć w Chinach. Jestem Chińczykiem mieszkającym w Europie. Mam nadzieję, że znam Banggood wcześniej. Jestem dumny z tego produktu wykonanego w Chinach. Będę szukał Banggood, kiedy będę czegoś potrzebował w przyszłości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$103.99
    • US$130.50
    • US$153.60
    • US$82.01
    • US$104.64
    • US$80.84
    • US$98.54
    • US$49.67
    • US$146.69
    • US$109.99