Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(176)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(176)
    • 5 Star(159)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Imane
    FR
    05/03/2021

    Piec przybył przed zapowiedzianą datą w bardzo dobrym stanie super dobrze zapakowany mile zaskoczony jego jakością i wyglądem, bardzo duża pojemność 65l nie znikoma, ale zajmuje małe miejsce idealne dla wszystkich kuchni nawet najmniejszych i dla wszystkich funkcji, które oferuje wartość dla pieniędzy jest nieporównywalna, z dużą ilością akcesoriów 2 talerze cukiernicze, 1 grill, 1 obrót wrzecionowy, 2 zaciski jeden na wrzecion i drugi na talerze, a wiśnia na torcie funkcja gorące powietrze do smażenia bez oleju, gorąco polecam nie będziesz rozczarowany, więc CREATE 😉

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Wysłać go w dobrym stanie, kontroler temperatury do sprzężenia zwrotnego brakuje trochę. Inaczej działa dobrze! Ostrożnie przez pierwsze 15 minut może być zapach dymu, czytać instrukcje!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Wygląda na to, że jest dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Przedmiot przybył do Grecji i tylko na kilka dni. Był dobrze zapakowany, bez żadnych uszkodzeń. Sprawdziłam, czy działa i działa idealnie. Nie zrobiłam jeszcze nic do jedzenia, więc muszę wrócić do ciebie po więcej informacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    W ciągu 6 dni dotarł z Polski na Węgry. Działa dobrze, 11 bułeczek i 9 bułeczek kakaowych upieczono na 200 w 15 minut. Jedynym niedostatkiem nie jest wbudowany termometr z wyświetlaczem. - Więc muszę kupić jedną z nich.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Idealne w tej cenie, wszystko super Sterownik temperatury trochę się grzeje i przez pierwsze 15 minut trzeba włączyć pełne ciepło, aby usunąć zapach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Wygląda na dobrą jakość jak wszystkie inne produkty Blitzwolf. Po raz pierwszy użyłem pełnej mocy przez godzinę, żeby usunąć zapach fabryki. Piec uruchamia się, gdy pokrętło zegara obróciło się i dostosowało do godziny. Po spożyciu czasu jest automatycznie wyłączany. Dzięki temu zrobić ciągnięte wieprzowinę może być trudne...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Paczka była nietknięta, ale zauważyłem guz w wewnętrznej powierzchni piekarnika. Wszystkie funkcje sprawdzone i działają dobrze. Za taką cenę to wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Bardzo dobry i ogromny piekarnik. Przybyli za pięć dni i nic nie uszkodzili. Już kupiłem kolejny. Polecam go, ponieważ w tej cenie i jakości nie da się znaleźć lepszego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Jakość piec bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$159.99
    • US$99.99
    • US$119.99
    • US$129.99
    • US$99.99
    • US$89.99
    • US$166.99
    • US$219.00
    • US$71.99
    • US$129.99
    • US$187.99
    • US$159.99
    • US$29.59
    • US$125.99
    • US$36.84
    • US$85.99
    • US$66.99
    • US$12.69