Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(59)
    • 5 Gwiazda(53)
    • 4 Gwiazda(3)
    • 3 Gwiazda(3)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/12/2020

    Ładny produkt, praca bez problemu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Nagyon szuper. Minőségi termek, de aki a márkát ismeri az ezen nem lepődik meg. Régi vezetékes fejhalgatóból pillanatok alatt bluetooth eszközt varázsolt. A fotó távkioldó csak hab a tortán. :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Bardzo dobra pozycja, doskonała gra audio, bardzo szybkie połączenie i bardzo szybka dostawa. Przybył do Aten w Grecji w 12 dni

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Szybka dostawa z USA. Nowe, zapieczętowane, nie uszkodzone pudełko. Urządzenie jest łatwe do pary, działa dobrze. Wysokiej jakości produkt, dobrze zaprojektowany. Zalecam mieć!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2020

    Bardzo dobry produkt 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2020

    Dobrze wyglądasz, zobaczymy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    Bardzo lubię markę Blitzwolf, mam kilka bezprzewodowych kubków i kilka domowych akcesoriów. Ten tramwajmitter działa naprawdę ładnie, ale jeśli będziesz ładować i używać go w jednym czasie nie będzie „złe dźwięki" w tle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Mam produkt bez problemu w 14 dni do Turkiye 🇹🇷.. Wygląda dobrze. Ale klipsy są trochę kruche. Ale ogólnie to lubię

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Perfect już przetestowany i jakość jest idealna do tego, co jest proponowane, bateria wystarcza dużo i bardzo szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Dobry towar, dostarczony w ciągu miesiąca przez CDEK do Białorusi. Czy polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$30.99
    • US$5.99
    • US$34.99
    • US$37.99
    • US$44.99
    • US$42.99
    • US$40.99
    • US$9.88
    • US$28.99
    • US$32.99
    • US$5.29
    • US$6.99
    • US$7.19
    • US$21.59
    • US$50.81
    • US$84.99
    • US$14.99
    • US$19.99