Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1420)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1420)
    • 5 Star(1301)
    • 4 Star(76)
    • 3 Star(23)
    • 2 Star(11)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/11/2021

    Kupiłem dwa, aby pojemnik na most dźwiękowy, ale nie miałem jeszcze okazji ich przetestować, więc nie mogę zaoferować wiele innych komentarzy niż nie wydaje mi się, aby znaleźć instrukcje, jak sprawić, aby się widzieli. Instrukcja pokazuje tylko stosowanie w jednym bezpośrednim lub drugim z innym urządzeniem Bluetooth, które nie są ze sobą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Działa dobrze. Mały hałas, ale nic denerwującego. Szybka dostawa. Wolałbym port ładujący USD-C.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • adiVIP4
    HU
    24/10/2021

    Super mały produkt, który mogę polecić tylko wszystkim. Łatwy w obsłudze, mały zasięg, powoli nurkuje. Przywieźli to, co zwykle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2022

    Świetny produkt, dobra trwałość. Jestem kilka miesięcy z użyciem i spełniłem wszystkie oczekiwania. Ten produkt jest wierny propagandzie! #Polecam #rekomendować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Jest łatwo podłączony do telewizora. Małe urządzenie, dobre opakowanie jak każdy blitzwolf.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Przybył dziś (04.21), tydzień wcześniej niż obiecano najwcześniejszy Po dzisiejszym szybkim teście, opinia jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Produkt działa dobrze, laten jest bardzo niski, dźwięk ok. Brakuje mi tylko trybu offline. Nie mogę go używać w samochodzie wygodnie, ponieważ muszę go wyłączyć, a później włączyć, więc nie jest to metoda automatyczna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2022

    To działa dobrze, dobrze działa. Łatwa instalacja, mała. Jedyną wadą jest to, że kable do połączeń są małe. Bardzo dobry dzwiek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Produkt przybył dobrze zapakowany, działa dobrze, gdy ładunek jest niski ma dźwięk, który dociera do telefonu. Z pełnym ładowaniem działa bardzo dobrze z nowszymi słuchawkami opóźnienie i niewiele. Bardzo dobry produkt, bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Dobry produkt przekazuje i odbiera Bluetooth, jest mały i łatwy w użyciu polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$10.38
    • US$5.76
    • US$32.99
    • US$24.99
    • US$20.99
    • US$26.99
    • US$8.99
    • US$80.49
    • US$59.99