Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(189)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(189)
    • 5 Star(180)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/12/2021

    Cool item. It is nice to find what you need when you need. Also I got mine for only one cent. At that price who could not be happy. Hay MERRY XMAS ALL!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Szybka wysyłka i najwyższa jakość. Ten ochraniacz, jeśli spełnia wymagania, które oferuje, czuje się dobrze w dotyku i trzyma upadki i jest przezroczysty, który jest dla mnie idealny i pasuje dokładnie do iPhone 12.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2022

    Został wysłany szybko i dotarł przed terminem, dobrze zapakowany. Świetna jakość, materiał nieśmieszny bardzo dobrze wyprodukowany i oryginalny. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    this is nice but I think is not necessary

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Szybka dostawa jest bardzo dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    Pasuje bardzo dobrze do mojego telefonu, dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    c'est du jamais vu j'adore

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    blitzwolf does good work always

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Szybka wysyłka dobra darmowa futerał na iPhone 12. Nie ochroni Twojego telefonu przed poważnymi kroplami, ale ochroni przed kroplami światła i zadrapaniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Szybko przybył bardzo dobry produkt wygląda solidnie i dobrej jakości. Uwielbiam... bardzo dobrze zapakowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.94
    • US$13.58
    • US$8.07
    • US$15.00
    • US$13.54
    • US$18.31
    • US$6.92
    • US$8.04
    • US$14.07
    • US$19.05
    • US$18.47
    • US$13.30
    • US$12.69
    • US$11.49
    • US$11.13
    • US$13.98
    • US$29.99
    • US$10.99