Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(319)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(319)
    • 5 Star(291)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/05/2022

    Πολύ όμορφο ρολόι, με πάρα πολλές δυνατότητες στα 36€ που το πήρα. Μετρήσεις οξυγόνου, πίεσης παλμών και πολλά άλλα. Μπορείς επίσης να απαντήσεις στις κλήσεις η και να καλέσεις μιλώντας από το ρολόι. Καλός ήχος και μικρόφωνο. It is a great smart watch an the price is super. I really recommended.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Τα πάντα λειτούργησαν άψογα! Εύγε. Συνεχίστε αυτό που κάνετε γιατί εισθε μακράν οι καλύτεροι στον τομέα σας. Το δε προϊόν είναι απλά κορυφαίο.... η τιμή του να συμπληρώσω πως το αδικεί, αλλά αυτό βολευει εμάς τους πελάτες.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    1000000000000000, 000000000, ganda ładny dobrej jakości inteligentny zegarek kiedykolwiek miałem w całym moim życiu tnx banggood... Sulit ang pera mo dto maganda sya niedrogie 1k ang rabat.. Od lądu po asfalt. San Rafael Tarlac miasto Filipiny... Gra Ganda chłopaki oglądać sa youtube kanał ko jay SON CORPUZ CHANNEL TV VLOG ... Dekret 27 ko na DUMATION teraz LANG STYCZNIA 07 10 DNI POBIERZ NABILI KO SA BANGGOOD ONLINE zakupy w świecie.. Salamatonon.. Marhay N Banggee SA INDO GA BIKOLANO SA GA GGA ORAGON... MABUHAY ANG PILIPINO .. Sa BUONG MUNDO (ang.). Seks grupowy seks analny pls subskrybacja Youtube kanał ... TNX TNX BanggeOOD (ang.). Elektroniczne narzędzia TNX BLITZOLF 2022 Teraz czas na świeci... TNX do NINJA VAN Filipińczyków... SUKI N .. (ang.). W DATA W CZASU DATE... Kompletne akcesoria w dobrej jakości... Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich.. Podarunek dla Sarili Ko, dzień 17 stycznia, to mój dzień 48. HBD dla mnie... Zegarek PWD Osobiste w MGA NADLOAD SA APS NA .. - Nie, nie, nie, nie. Sklep z zabawą może obejrzeć ako gagawin oglądaj na zewnątrz chłopaki youtube kanał talaga d to gang.. DTO NA LAHAT .. San Kpa BILI N KAYO.. Sa Banggod (ang.). Damy Makipilski sobra gaganda NG Cena w Pa na może kupony rabatowe pa... WYPRZEDAŻ DO WSZYSTKICH...

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    BlitzWolf® BW-AT3C, wygodne życie w nadgarstku. BW-AT3C to zegarek sportowy Smart Call. 360*360px HD IPS Ekran, dostęp do płynnej pracy, obejrzyj ekran nawet pod słońcem. 3 klasyczne metalowe kolory. Wspaniały czujnik optyczny i nowy algorytm w BW-AT3C pozwalają odczytać poziom tlenu we krwi, ciśnienie krwi i tętno 24h. Obsługuje 13 Sports Tracking, rejestrowanie kalorii w czasie rzeczywistym, kroki, precyzyjnie odległość i zwiększenie wydajności ćwiczeń. Wsparcie dla wielu języków, połączeń bluetooth i powiadomień o wiadomościach, więc nie przegapisz ważnych wiadomości lub ważnych wiadomości. Czas czuwania do 30 dni. BW-AT3C ma lepszą żywotność baterii. Nigdy nie martw się, że zapomnisz wziąć ładowarkę podczas krótkiej podróży. Więcej wspaniałych funkcji, Nie mogę się doczekać twojego odkrycia. Główne cechy BW-AT3C: 1. 13 Tryb sportowy 2. 360*360px Wyświetlacz HD 3. BT Alarm wywoławczy SNS 4. Pojemność 360mAh 5. Monitor częstości akcji serca 24h 6. Pomiar ciśnienia krwi i tlenu we krwi 7. Asystenci dożywotni Specyfikacje (ang.) Marka BlitzWolf (ang.) Wzór BW-AT3C Główny procesor Realtek8762DT Wersja Bluetooth BT 5.0 wersja Bluetooth Kompatybilny OS Android 5.1 lub wyżej; iOS 8.0 lub wyżej Pamięć flash 190kb+128MB Tryb pracy Full-Touch Nazwa firmy APP Dafit Watch Language Angielski, chiński, japoński, polski, niemiecki, francuski, hiszpański, arabski, rosyjski, grecki, ukraiński, włoski, portugalski Wyjątkowe cechy Przypomnienie o telefonie Bluetooth Przypomnienie o dzwonieniu Przypomnienie o Message Odrzuć wywołanie@ action: button Zawiadomienie APP Przypomnienie o alarmie@ info Monitorowanie rytmu serca Health Hearte Pomiaru Tlenu Krwi Pomiar ciśnienia krwi (ang Przypomnienie o cyklu żeńskim Monitora Uśpienia Ćwiczenia i nagrywanie 13 trybów sportowych Pedometria Kalorie Dystans (odległość) Krótsze etapy Ścieżka trasy GPS (Ustaw w APP) Aplikacja Niestandardowa twarz zegarka Wielokrotny wysięgnik ★ Sterowanie muzyką Sterowanie aparatem fotograficznym Zabawne gry (ang.) Regulacja jasności (regulacja jasności) Odliczanie odliczanie Stopwatch (ang.) Wyświetlacz pogodowy (ang.) Parametry techniczne (ang.) Wodoodporna żywotność Wodoodporna Akceleromierz czujnika, czujnik tętna Rozmiar ekranu: 1,32 cala Typ: IPS (ang.) Rozdzielczość: 360*360 pikseli Pojemność baterii: 360 mAh Czas czuwania: około 30 dni Czas użytkowania: około 8-15 dni Czas ładowania: 3-5 godzin Typ ładowania: Ładowanie magnetyczne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Vynikajúce hodinky, momentálne asi to najlepšie čo Blitzwolf v segmente smart watch ponúka. Meria aj kyslík, veľmi pekne coferniky, obrovský vyber.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2022

    Dobre wykończenie dające wrażenie bycia droższym. Ma ogólne cechy i dodatkowo pomiar ciśnienia krwi. Nie mogę powiedzieć, jak dokładne to jest, ale nie można tego nazwać absolutnie wiarygodnym. Bardzo podobała mi się rozdzielczość 360x360. W ciągu 24 godzin użytkowania zmniejszył naładowanie baterii o 12%. Nie podoba mi się fakt, że przyszedłem tylko z DaFit jako aplikacja platformowa do mobilnego dostępu. Ograniczona liczba (choć duża) zegarków (wyświetlania na godziny) jest bardzo mała. Za cenę, którą kupiłem ze zniżką, był to dobry dodatek. Miałem poprzednią wersję BW-AT2 i skończyło się na powrocie z błędu wyświetlacza już w pierwszym tygodniu (dobrze). Mam nadzieję, że to wystarczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Zegarek robi bardzo dobre wrażenie. Bez problemu połączył się z Xiaomi Redmi Note 10 Pro. Wyświetlacz jest czytelny, a dostępnych skórek na tarczę zekarka jest aż za dużo. Zadziwiająco dobra jakość połączeń telefonicznych przez zegarek. Obsługa powiadomień z wielu aplikacji. Cena bardzo przystępna (w promocji było niewiele ponad 180 PLN).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    Just last night/evening I have received the package. Product/Smart watch is very very good in looks, build quality is very good, brightness of the display is excellent. UI is ok. ➡️ Important one is "Dafit" App is not synchronising properly. ☑️ Overall the product is excellent and I suggest manufacturer to please improve the performance of the App with some adequate update. 👉👉👉: If possible make alarm as audible and vibrate. By only vibration of alarm is not much useful. Finally my Overall review after using this Smart watch from last 12 hours is value for the 💰 money. Note: I will give my full review after using one week or 10 days. 🙏Bye for now😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    É um relógio muito bom, eu estava muito ansioso pra que ele chegasse e ele chegou muito rápido, por ter vindo do outro lado do mundo em tão pouco tempo, não tive nenhum problema. Gostei de tudo o que ele faz e vai ser muito útil, o acabamento dele é todo bonito e tem partes metálicas que passam uma imagem de boa qualidade, o carregador é firme, os sensores funcionam bem mas como o meu pulso é fino ele não lê direito às vezes, então eu tenho que deixar bem apertado, mas um pulso um pouco mais grosso não vai ter problemas. Quanto a certificação de resistência a água eu ainda não testei mas ainda vou, não é aconselhável colocar ele embaixo d'água por causa do alto-falante e microfone, mas um banho, chuva ou lavar as mãos não vão ser um problema. Em suma foi um smartwatch barato para um lançamento, teve os antecessores dele que são mais baratos porém esse é o mais atual e por um preço aproximado dos anteriores, e vai demorar pra eu me enjoar de todas as watch faces porque são muitas, enfim é isso.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    Nagyon gyorsan megérkezett.3 nap volt csupán.A termék nagyon jó de sajnos nekem túl nagy a mérete így maradok az okoskarkötőknél.Rendeltem is egy mi band 6- ost.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$28.99
    • US$68.99
    • US$39.99
    • US$65.99
    • US$29.99
    • US$139.99
    • US$35.99
    • US$59.99
    • US$309.00