Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(220)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(220)
    • 5 Star(208)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • TomVIP2
    NZ
    13/08/2021

    Otrzymałem ten produkt w Nowej Zelandii w ciągu 10 dni od zamówienia i zainstalowałem go tego samego dnia w moim starym zegarze SMITH (który wcześniej przestał działać). Jestem bardzo zadowolony z wyniku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2016

    Das Uhrwerk ist gut verarbeitet und FLÜSTERLEISE!!!!!!!!!! Das Uhrwerk und die Zeiger sind gut verpackt, jedoch waren die Zeiger etwas verbogen. Aber man kann sie problemlos wieder gerade biegen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2019

    Korábban rendelt és használatban lévő, működő óramű után, újból vásároltam. Kifogástalanul, hangtalanul működik. Másodperces lépegetés helyett, folyamatosan forog a másodperc mutató, ezért hangtalan. Mindenkinek ajánlom, ha van mibe beleépíteni. After a working watch that I had previously ordered and used, I bought it again. It works flawlessly and silently. Instead of going for a second, the seconds hand is constantly rotating, so it's silent. I recommend to everyone if there is anything to integrate.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2016

    Хорошие часы, брал для изготовления самодельных часов, идут достаточно точно Стрелки запакованы в блистер, не погнулись во время транспортировки.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2019

    Tökéletes. A másodperc mutató folyamatosan forog, nem másodperces ugrásokkal, így teljesen hangtalan és így nem zavarja az embert. Very good. Perfect. The second pointer rotates continuously, not with jumps of one second, so it is completely silent and does not disturb people.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2019

    De lujo para reemplazar las máquinas de los relojes corrientes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2018

    I am very pleased about this clock movement because it moves continuously without handles jumping as in other clocks. And it does not make any noise. The only thing I had to do is trim the handles to fit into my clock dial. This was a great buy, I highly recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2016

    Buon movimento,tipo silenzioso. Ottima confezione delle lancette ,chiuse in scatolina plastica , quindi arrivate integre,mentre in altra occasione senza scatola e tutte storte. Soddisfatto!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2020

    To mój drugi rozkaz! Bardzo wysokiej jakości struktura zegarka, a naszym celem jest być cicho. To nie tyka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2020

    Szybka dostawa i prawidłowo zapakowane. Igły dotarły w idealnym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 427
    • Ft7 940
    • Ft3 227
    • Ft2 644
    • Ft7 718
    • Ft4 157
    • Ft20 428
    • Ft5 294
    • Ft5 120
    • Ft5 294
    • Ft2 644
    • Ft3 024
    • Ft6 807
    • Ft7 187
    • Ft18 158
    • Ft17 021
    • Ft74 530
    • Ft3 584