Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(8)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(8)
    • 5 Star(8)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    harika portatif

    2018-11-21 17:08:23

    kaliteli malzeme ve ufak boyutlariyla az yer kaplayan bir lastik pompasi.degistirilebilen uclariyla bisiklet ,motor ve top sisirlmek mumkun.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Хорошо.

    2018-08-21 04:58:14

    Использую уже несколько месяцев. За это время ничего не поломалось. Колесо велосипеда накачивает спокойно до 50 psi.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Насос

    2018-07-02 21:10:18

    Насос намного меньше чем я думал мне не понравился таким целый день качать надо будет одно колесо

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    good

    2017-12-29 14:22:33

    je suis satisfait

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    liked

    2015-04-30 08:52:46

    I like my pump! Well packed ! My post office (Latvia) received in two weeks (Priority Direct mail)

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Liked

    2015-04-30 08:26:34

    I like my pump! Well packed ! My post office (Latvia) received in two weeks (Priority Direct mail)

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    thanx

    2014-08-06 08:20:16

    fast shipping. good product, trusted seler thanx. in slovenija in two weeks

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    allright

    2013-03-17 07:17:37

    doesnt do the highest of pressures. takes up no roon good safety feature

    Komentarze
  1  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>