Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/01/2018

    Very good product. Very good for mobiles with size from 5.7" to 7"

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Nie, nie, nie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2016

    Mercadoria chegou bem e dentro da minha expectativa. O material de confecção do produto que me foi entregue é de boa qualidade. Apenas o tempo de entrega no Brasil se mostrou muito demorado. Levou dois meses para ser entregue em minha cidade. Porem eu continuo recomendando os produtos da Banggood para todos os meus amigos aqui do Brasil e de minha cidade.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2016

    Gran producto, para hacer deporte si eres el tipo de persona que le gusta escuchar musica mientras lo practica, compre dos unidades la cuales me llegaron bastante pronto y en perfectas condiciones.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2015

    Bon produit s''adapte bien au bras (2 modes de mesures) et une possibilité pour les écran large assez satisfaisante pour les amateurs de phablettes

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2018

    The unit has a good fit also for larger arms, Phone fits nicely inside, did not have time to test it yes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2017

    Perfect very good quality. I really liked the product and the quality of it, I would buy more again.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • cashy
    DE
    13/09/2016

    Compared to more expensive bags this one has almost the same quality Level but for a small amount of money.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2016

    Doesn't fit iPhone 6 plus NOT HAPPY!!!!!!!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2016

    Muy práctica y útil para salir a correr con el teléfono. En mi caso un Ulefone Be Touch 3.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 929
    • Ft19 129
    • Ft8 830
    • Ft10 987
    • Ft9 554
    • Ft9 554
    • Ft8 830
    • Ft7 993
    • Ft9 194
    • Ft7 814
    • Ft7 722
    • Ft8 830
    • Ft6 256
    • Ft7 722
    • Ft5 349
    • Ft5 126
    • Ft4 345
    • Ft4 412