Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1861)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(1861)
    • 5 Star(1791)
    • 4 Star(46)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/10/2021

    Są świetne, używam ich na moich dronach inav. Ważne jest, aby zamontować GPS z dala od silników, ponieważ zakłócają one działanie magnetometru. Ja swoją montuję na maszcie o wysokości od 8 do 10 cm. Próbowałem zmontować kilka 4 cm wysokości, ale to nie wystarczyło. W każdym razie najlepiej sprawdzają się na maszcie. Bardzo dobrze współpracują z iNav.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Tia
    IT
    15/04/2021

    GPS zalecany przez INAV. Włączono również magnetometr do lepszej stabilizacji i umożliwia zaawansowane funkcje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Dobry GPS z Anteną-Pad. Pracuje z moim kontrolerem lotów XILO F405 GPS na UART3 Magnetometr na I2C

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Zakupił BN880 na specjalnej ofercie/cenie od Banggood. Dobrze znany produkt, działa dobrze! Doskonała i szybka wysyłka z Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Działa tak, jak powinno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Wszystko dobrze, muszę zrobić test!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Bardzo rozsądna wysyłka. 3 tygodnie po zamówieniu paczki. Produkt w reklamie. Beycki BN-880 GPS. Wróci po więcej zakupów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Looks like a serious piece of equipment! However I have yet to install this, so I cannot comment anymore beyond this.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Przybywam w jego czasie. Ale jest to 2 dotyk GPS, że mam nadzieję, że nie z problemów =PUNC= muszę spróbować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.99
    • US$13.85
    • US$4.59
    • US$7.49
    • US$21.93
    • US$9.19
    • US$25.99
    • US$20.78
    • US$28.86
    • US$455.06
    • US$68.13
    • US$8.99
    • US$82.99
    • US$16.99
    • US$12.69
    • US$11.54
    • US$74.99
    • US$15.29