Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(86)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(86)
    • 5 Star(75)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/04/2022

    Dostawa była szybka, jak na standardy Banggood, 35 dni od daty zamówienia. Jednak paczka dotarła w idealnym stanie, została dobrze zapakowana i uwzględniła wszystkie przedmioty zgodnie z reklamą. Instrukcja jest w języku chińskim, ale ma zdjęcie, jak okablować tablicę. Jak również są filmy z youtube w przypadku, gdy zdjęcia nie wyjaśniają tego dla Ciebie. Podłączyłem płytkę do baterii Lipo 50c i mogę potwierdzić, że pozwala na spawanie z ustawienia 6-8 z tą baterią. Prawdopodobnie z akumulatorem samochodowym można używać niższych ustawień. Ogólnie jestem zadowolony z tego produktu, ponieważ może to zrobić spawy do montażu baterii Li-ion / Po. Zrobiłem już 2 i 3 zestaw li-ionów. Polecam ten produkt dla miłośników hobby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Pozycja otrzymana w dniu 01/06/22. Artykul optycznie ok. Opis artykułu (rysunek 2 i 3) niestety w Internecie w języku chińskim, choć wiadomo, że artykuł zostanie dostarczony do Niemiec. Opis w języku angielskim byłby odpowiedni. Możesz również użyć niemieckiego opisu w aplikacji dla elementu, jeśli NIE został zmieniony. Dlaczego nie można oferować takich igieł spawalniczych (rys. 4) tanio? (Rys. 5) MOSFET nie pochodzą z Niemiec?, jest to chińska produkcja. Gdzie mogę znaleźć arkusz danych MOSFET? Test pokaże, jak działa artykuł. Cena artykułu w postaci dostarczonej jest teraz ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2022

    Jak dotąd, tak ładnie, działa tak jak opisano. Używam blitzwolf bw-js1 jako akumulator. Właśnie lutowane złącze EC5 do kabli zasilających. Spawanie dostarczało taśmy niklu do 18650 na mocy 6-7. Dwa paski razem na poziomie 2-3.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2022

    Szybka dostawa 30.Zgodna z opisem jak na zdjęciu. W pracy nie zaznaczone.Sdeno nie jest złe.Jakość jest dobra.Cena jakość.Doskonała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Produkt spełnił moje oczekiwania bardzo łatwe w użyciu, nie myśląc o zakupie ładnego produktu również przybył dość szybko i byłem z niego bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    It's really nice and useful spot welder. I tried this product and it is working very well. I am very happy with this purchase. The coast of the product is very reasonable.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    Jól néz ki, de nem működik. Érezni rajta hogy megindul az energoa a hegesztés pillanatában de annyira gyenge hogy a hegesztés nem jönlétre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2022

    Otrzymałem paczkę dzisiaj, tydzień wcześniej niż oczekiwano. Byłem w stanie śledzić proces wysyłki od pierwszego dnia. Przedmioty były ładnie zapakowane. Otrzymaliśmy wszystkie zamówione przedmioty. Jeszcze go nie testowałem, ale wygląda na produkt wysokiej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2022

    Otrzymane nienaruszone i w dobrym stanie, szybka dostawa nie jest jeszcze przetestowana, ale z jego wyglądu będzie działać dobrze. Dziękuję Banggood 👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2022

    Szybka dostawa. odpowiada opisowi tak jak na zdjęciu. W pracy nie sprawdził.Sdedan nie jest zły.Jakość jest dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.88
    • US$13.29
    • US$4.99
    • US$24.99
    • US$12.99
    • US$10.99
    • US$2.99
    • US$99.99
    • US$2.09
    • US$38.99