Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/12/2021

    Ešte som nevyskúšal. Iba zapol. Ide veľmi potichu co ma teší :) Ked bude vhodné počasie vyskúšam :) Je lahučká a príjemne sa drží v ruke.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Doskonały produkt, działa bardzo dobrze i jest bardzo cichy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Za 13$ bierzesz tylko gąbki i talerze. Te są naprawdę dobre.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Muito bom. Excelente qualidade,bom acabamento e funciona bem. Muito bem embalado pelo vendedor e entrega rápida.. Recomendo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Dobry produkt i doskonała jakość, jak teraz zwyczaj od Baseus

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Doskonały produkt...otrzymaliśmy go bez dużej zwłoki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Nr 1, bardzo zadowolony z ►

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Otrzymałem towar niezgodnie z zamówieniem. Miały być dwie bezprzewodowe polerki, a ja otrzymałem tylko dwa zestawy polerek bez urządzeń. Proszę zwrócić pieniądze lub wysłać polerki do zestawu. Czuję się oszukana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Opis produktu mówi (maszyna do polerowania) i tylko tkaniny przybyły. Chcę tego, co jest napisane na maszynie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Wygląda na wysokiej jakości, pudełko jest z recyklingu, jak Xiaomi kiedyś. Pierwsza prędkość nie sądzę, że jest za wiele, lakier jest najlepszy do depilacji, nie wiem czy nadaje się do polerowania. Bateria wystarczy. Wydepilowałem samochód i wskaźnik się nawet nie zmienił. (3 światła ledowe)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.99
    • US$24.56
    • US$19.99
    • US$20.15
    • US$44.99
    • US$109.99
    • US$169.99
    • US$699.99
    • US$64.99
    • US$23.99
    • US$29.99
    • US$22.99
    • US$325.99
    • US$64.99
    • US$156.39
    • US$245.99
    • US$349.99
    • US$16.99