Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(208)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(208)
    • 5 Star(206)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/04/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Kable mają doskonałą jakość. Pracować bez problemów z odpowiednią ładowarką. Połączenie z danymi działa doskonale. Jestem z tego bardzo zadowolony. Dobry produkt, można tylko polecić zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Góra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Bardzo, bardzo dobra jakość produktu. Pleciony warkocz, gniazda są chronione z twardego tworzywa sztucznego. Użyłem tego samego kabla do ładowania Macbooka. Najlepszy i najszybszy kabel typu C na rynku. Poleciłbym to każdemu. Kupiłem go za 10 dolarów ze zniżką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Bardzo dobra jakość, dobrze zbudowany i wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Uszkodzone opakowanie, produkt nieuszkodzony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • iganev
    BG
    22/10/2021

    Wygląda świetnie, szybka dostawa, naprawdę ładne opakowanie. Produkt wydaje się być całkiem premium. Działa zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    200 cm. Działa dobrze, podłączony do ładowarki jabłek i ma 85W

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Professionale a ottimo prezzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Un producto muy recomendable, hecho de un buen material. Tengo varios productos de la Marca Baseus y funcionan perfectamente. Lo recomiendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Product corresponds to the description. Quality is very good. Works reliably, invites very fast, there are no problems. Have such a charging cable bought some time ago, everything has been running for months. I am very pleased.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.99
    • US$7.69
    • US$7.89
    • US$9.99
    • US$3.99
    • US$12.99
    • US$11.79
    • US$12.99
    • US$44.99
    • US$25.99