Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(194)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(194)
    • 5 Star(186)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/01/2022

    Bardzo wytrzymały kabel wykonany z materiału nylonowego o wysokiej trwałości (ploty) i obudowy typu ceramicznego. Złącza typu C są solidne i dobrze wykonane. Według moich testów wyjście kabla (1m) obsługiwane o mocy 99W na 20V, a także zmierzyłem wartość 0,100 Ohm dla rezystancji wewnętrznej kabla. Pleciona tkanina chroni ją przed zbytnim składaniem. Jest to niezwykle wytrzymała konstrukcja z bardzo wysokiej jakości materiałów budowlanych. Bardzo zadowolony z tego zakupu i bardzo polecam go do każdego użycia ładowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Po dwóch fałszywych dostawach (w wersji 1m, bez wyświetlacza) wersja 2m w końcu przyszła poprawnie z wyświetlaczem. Ciężki poród, nawet jeśli koszty zostaną mi zwrócone. Kabel robi to, co powinien.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Otrzymałem zamówienie 27-08-2021 w Indiach. Jestem bardzo zadowolony z tego produktu. Wszystko jest takie, jak opisują w aplikacji. Oryginalny i najlepszej jakości kabel bazowy. Kupię ponownie inne rzeczy z tego banngood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Przetwórstwo jest bardzo dobrej jakości. Działa doskonale, wszystko działa bez problemów. Wyświetlacz jest łatwy do odczytania. Jestem bardzo zadowolony z tego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Sznurówka jest piękna, ekran jest mały. Ekran działa tylko podczas ładowania. Mierzy bardzo z grubsza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Bardzo dobry materiał, czuje się wytrzymały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Świetny kabel, 2m długości, dobra tuleja, dobra izolacja złącza, ma własny pasek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość, działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Kábel prišiel na poštu za 8 dní. Funguje ako má. Spokojnosť.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Zamówienie 26/6/2021 Otrzymano 8/7/2021 Stan dobry Penghantarańska furgonetka ninja 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.99
    • US$6.92
    • US$8.99
    • US$19.62
    • US$34.64
    • US$8.07
    • US$17.24
    • US$15.99
    • US$12.69
    • US$18.39
    • US$13.85
    • US$8.99
    • US$11.54
    • US$24.24
    • US$13.79
    • US$13.99
    • US$16.09
    • US$18.47