Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(126)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(126)
    • 5 Star(108)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2022

    To dużo radia jak na taką cenę. Nie powinieneś spodziewać się 10w, ponieważ X5 droższe radia tego nie dostają. To przenośne radio i jeśli osiąga 5-6w, to jest świetne. Powodem, dla którego idę z tym radiem jest to, że może być ładowany z USB, baterie litowe mają żywotność, więc w przypadku awarii 5+ lat, od teraz wystarczy kabel i bank zasilania. Obejrzałem wiele filmów z baofeng radia i ten model miał najlepszy zasięg w realnych scenariuszach. Antena różni się od reszty, nie sprawdziłam, czy jest lepsza, czy nie, ale jest równie zdolna, czy lepsza. Możesz kupić NA-771 żeńskie, oryginalne lub fałszywe, oba działają świetnie. (Może być konieczne szlifowanie niektórych plastiku, aby pasował.) Ma różne powiadomienia o świetle, klucze są również podświetlone. Zdecydowanie świetny wybór. Jestem super szczęśliwa!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Przybyli bardzo szybko, problem w tym, że zamówiłem 4 jednostki, a oni podzielili zamówienie na 2 zamówienia po 2. Działają dobrze i mają wiele ustawień. Nie jestem profesjonalnym operatorem radiowym i jeszcze nie przetestowałem zasięgu. Zamówiłem dodatkowy kabel programowy. Podręcznik jest dobry dla ludzi, którzy znają radio, a ja nie. Jestem zadowolony z jakości, ceny, opakowania i usług. Wielkie dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    Good quality ham radio. It is not a Baofeng, it's a clone. That does not have to be a disadvantage, but you have to know it. Sensitivity and transmission power are ok. However, the specified 10 watts are not reached. Unfortunately, the device only comes with the old, smaller Baofeng antenna. See size comparison in the attached images. It doesn't have as good reception characteristics as the longer, narrower new model. The speaker sounds pretty bright because it's very small. The volume control is made of plastic. The biggest advantage ist the size. It't very small (if you need that). ;-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2022

    To jest dobre, dzieki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Jak inne zamówienie Banggood jest najlepsze! Baofeng uv10r(20121) bardzo silny sygnał, bateria świetna. Programowalny za pomocą Chirpa, użyj ustawień uv5r.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Same radio jest ok natomiast mam zastrzenia do baterii. Miała być o pojemności 5800mah a okazuje się że jest mała. Bateria wytrzymuje tylko 1,5dnia na nasłuchu. Trochę się zawiodłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    Wszystko ok. małe, mocne radio. polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Item as advertised

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2022

    11 / 10 | 1000 sztuk | | | |

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    WTF? Really 10W on UHF. 430 MHz 9W 446 MHz 10W. Low:3W. VHF: low: 3 Watt High/mid 5 Watt Package not included earphone. Charger compatible with Kirisun S780 :D Nice fit! Side charger pin naturally battery voltage. USB Charge not supported, do not use side pin for charge, dangerous! Maybe special charger cable recommenden, i dont know! Battery 7,4V li-ion 1500 mAh, not charging 5V powerbank :D Transmit Power have 3 steps Hi, Mid, Low. Hi=Mid. Good product for me, thanks for fast shipping (4 day from CZ to HU! Akarsz kézből 10W-ot PMR-en vagy amatőr sávon? Vedd meg :D Tényleg tudja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$47.99
    • US$32.33
    • US$56.58
    • US$23.44
    • US$38.99
    • US$21.69
    • US$41.57
    • US$56.81
    • US$23.44
    • US$114.99
    • US$23.44
    • US$45.07
    • US$25.05
    • US$59.99
    • US$68.99
    • US$23.09
    • US$84.99
    • US$26.99