Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(285)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(285)
    • 5 Gwiazda(240)
    • 4 Gwiazda(29)
    • 3 Gwiazda(11)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/02/2018

    This Truck is very good, the RTR version is easy to set up and get going straight away. I upgraded this to a real steering servo and an ESC and also painted it. I like it so much I'm buying a KIT version to build!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    O modelo é bem feito e tem qualidades no chassis, caixa de transmissão, eixos cardã e diferenciais. O controle remoto não progressivo é ruim e troquei por um sistema de 2 canais, servo de 15g metal gear e ESC Brushed de 10A. O resultado ficou excelente e tanto o servo, quanto o receptor e ESC couberam na caixa de direção. Vou refazer o sistema de iluminação aproveitando saídas de 5v do receptor.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2019

    it looks like it was punted to my house.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2020

    Różni dobrą jakość za cenę, jednak trzeba uaktualnić, jak niektóre części są różne tydzień (wały napędowe sterujące ECT) mój wał napędowy złamał się natychmiast, ale zamówiłem metalowy jeden z ciężarówki, więc było ok. Jak zawsze opakowanie było uszkodzone w transporcie, ale ciężarówka była w porządku. Zalecałbym odbiór tej ciężarówki z kilkoma modernizacjami.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2019

    Las fotos son de una carrocería editada. Perfecto para mí nuevo proyecto. Lo recomiendo ampliamente. Gracias al vendedor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2019

    wow ! Buy this truck !. valuable for the price , good quality . it cames with 6v 700 mah ni-cd battery . the box was came with little damages . but the truck was fine . there is a small packet of modification parts like stickers, front wipers, light bar,side mirrors, signal lights and a pair of spare suspension links. we can control the speed of the truck by the throttle stick of remote controller. by the way , the seller was shipped it very fast. it takes only 12 days to arrive Sri Lanka . But , Sri Lanka customs detained it . I had to pay tax for the parceland I had to get TRCSL approval to clear the item from Sri Lanka customs. it took 2 weeks to clear the item. I recommend this seller and, I recommend banggood I invite you to buy this product . have a great fun from it. thanks..... piumantha from Sri Lanka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2020

    Absolutnie kocham tę ciężarówkę!!! A ja już pracuję nad podniesieniem go do pełnej klasy hobby!!! Polecam WPL i tam produkty wszystkim, szczególnie dla początkującego hobbysty RC, który jest w budżecie i szuka Łazik i ciężarówki!!! Dziękuję WPL i Banggood za to i inne świetne produkty i czekam na mój następny zakup od was wszystkich!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2019

    perfecto. muy buenos detalles. lo único que las llantas par cen desbalanceadas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2018

    recomendable cambiar batería muy corta duración pero en general muy bueno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2020

    Wygląda świetnie, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$66.99
    • US$68.99
    • US$67.15
    • US$77.99
    • US$55.99
    • US$22.99
    • US$76.99
    • US$63.59
    • US$83.99
    • US$16.99
    • US$53.99
    • US$72.99
    • US$105.99
    • US$617.99
    • US$23.99
    • US$19.99
    • US$106.99
    • US$114.39