Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2138)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(2138)
    • 5 Gwiazda(1989)
    • 4 Gwiazda(120)
    • 3 Gwiazda(20)
    • 2 Gwiazda(4)
    • 1 Gwiazda(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/03/2019

    ótimas pulseiras Mi Band 3, todas cores lindas e de ótima qualidade. sou de Belém PA e chegou em 19 dias, bem rápido, estou super satisfeito. obrigado

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Xiaomi Mi Band 4-hez rendeltem 2 darabot, tökéletes! Árban nem volt olcsóbb sem drágább, de itthon nem lehetett kapni. (kicsit gyűrötten érkezett, de kisimult a kezemen)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Ma identyczne wymiary do oryginalnego paska i jest również kompatybilny z Mi Band 3. Regulowana długość taśmy nadgarstkowej wynosi 155-216 mm (min- max). My Mi Band 4 siedzi wewnątrz silikonowego paska zastępczego i pozostaje na miejscu szczelnie zabezpieczonym. Ale taśma Bakey nie jest tak elastyczna i miękka jak oryginalne Xiaomi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2019

    Muito boa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2019

    A minha veio de brinde com a MiBand 4. Achei que não fosse usar, mas a MiBand se destaca muito mais na pulseira amarela do que na preta que vem na caixa. Fica bem maneiro, só tenho que tomar cuidado com o resto da roupa pq ela sozinha já chama muita atenção hahaha

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2018

    In terms of quality is good and not excellent but unfortunately I bought two bracelets one white and one orange one bigger than the second and do not know what is the reason as shown in the picture! Order arrived in time and did not delay and thank you very much .. I use Google to translate in writing this comment.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2019

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2019

    top de mas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2019

    TnX voor de snelle levering.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    If we compare the delivery speed with the last year, then it has increased, the goods arrive in the high season in less than 2 weeks, and this is cool! I bought the strap of the bracelet to replace the existing one (I bought it last year for 3.5 bucks). Quite a worthy replacement for him and for just one dollar :). P.S. It's a pity, at the time of purchase there were only two colors in Benguda - blue and yellow :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.40
    • US$9.99
    • US$23.99
    • US$49.99
    • US$26.49
    • US$27.99
    • US$67.99
    • US$82.99
    • US$72.99
    • US$9.99
    • US$74.99
    • US$91.99
    • US$80.99
    • US$26.59
    • US$9.99
    • US$37.94
    • US$60.99
    • US$18.14