Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2069)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(2069)
    • 5 Star(1930)
    • 4 Star(117)
    • 3 Star(17)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/11/2020

    Ma identyczne wymiary do oryginalnego paska i jest również kompatybilny z Mi Band 3. Regulowana długość taśmy nadgarstkowej wynosi 155-216 mm (min- max). My Mi Band 4 siedzi wewnątrz silikonowego paska zastępczego i pozostaje na miejscu szczelnie zabezpieczonym. Ale taśma Bakey nie jest tak elastyczna i miękka jak oryginalne Xiaomi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Xiaomi Mi Band 4-hez rendeltem 2 darabot, tökéletes! Árban nem volt olcsóbb sem drágább, de itthon nem lehetett kapni. (kicsit gyűrötten érkezett, de kisimult a kezemen)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Bardzo dobra jakość, idealnie pasuje do pasma Xiaomi 3, łatwego do ładowania. Próbowałem innych modeli, to jest pierwszy, który jest dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Przybył jako prezent, ładny kolor dla sportu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Świetne części zamienne do mojego zespołu 3. Dobry materiał... wygląda na miękki w dotyku, ale wytrzymały. Zamknięcie jest bezpieczne i czuje klak... bardzo dobrze. Dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Normalna bransoletka, nie oryginalna, ale nic. Kapsuła nie wypadnie z niej, to nie jest znaczek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Proste, nie można zamówić więcej za darmo produkt, trzeba go umieścić na zegarku, aby sprawdzić, czy dobrze pasuje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Idealnie dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Produkt jest zgodny z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    To trwało trochę dłużej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 084
    • Ft4 341
    • Ft5 509
    • Ft3 813
    • Ft4 007
    • Ft3 129
    • Ft3 157
    • Ft2 416
    • Ft4 790
    • Ft5 000
    • Ft3 848
    • Ft3 202
    • Ft6 757
    • Ft3 180
    • Ft3 145
    • Ft4 889
    • Ft4 615
    • Ft5 089