Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(181)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(181)
    • 5 Star(148)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2022

    Микрофон хороший, четкий звук. Подсоединяется к телефону легко. В телефоне светится как гарнитура. Пришел микрофон на прищепке, кабель type c для зарядки, инструкция и адаптер для подсоединения к телефону.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Dobry mikrofon, sprawdzony, działa, na OnePlus Pro 9 musisz włączyć OTG. zasięg jest dobry, poszedł do innego pokoju, nadal słyszalny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Микрофон отлично работает, звук отличный. Можно оставить телефон где-нибудь подальше, а самому при этом заниматься своими делами и разговаривать. Передатчику не нужны батарейки, что тоже плюс.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2022

    Dziękuję Banggood za zastępstwo. Mikrofon jest naprawdę najwyższej jakości. Otrzymałem 1 paczka wadliwy, ale Banggood wysłał mi 2 i otrzymał bardzo dobry produkt w tym przedziale cenowym. T Jego jakość dźwięku jest znakomita. Najlepszy mikrofon dla lektorów, podcastów, youtuberów, profesjonalistów wideo i blogerów wideo. Nagrywanie bezprzewodowe w porównaniu do jakości głosu jest bardzo dobre. Zasięg jest bardzo dobry. 20-40 stóp. Jedynym minusem jest dostawa 30-35 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Świetny produkt działa bardzo dobrze, również żywotność baterii i świetny, polecam go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Właśnie otrzymałem moje zamówienie... dotarło bardzo dobrze wcześniej. Jestem taka podekscytowana i nie mogę się doczekać, żeby ich użyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Produkt był dobry, ale nie działa mój telefon samsung, ale inne mikrofon roboczy Redmi

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Good quality

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Przybyli bez problemów.. dziękuję...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Najpierw myślałem, że to nie działa, bo nie widziałem wtyczki ikona lub ikonę mikrofonu, a następnie napełniłem mikrofon energią i działa naprawdę dobrze. Mam wydanie S20 FE. Dobry dźwięk, chwalebny i czysty. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$292.20
    • US$114.99
    • US$45.99
    • US$16.16
    • US$21.93
    • US$120.11
    • US$40.24
    • US$84.30
    • US$19.99
    • US$66.98
    • US$13.99
    • US$26.99
    • US$22.99
    • US$9.23
    • US$71.60
    • US$31.17
    • US$109.71
    • US$22.99