Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/08/2021

    Używam tego składanego pianina w podróży. Jest niezwykle przenośny, a jakość jest zaskakująco dobra jak na tę cenę. Oczywiście, to kompromis, a nie profesjonalny instrument. Ale spełnia moje wymagania, ćwiczyć na bieżąco (głównie klasyczne kawałki). Dźwięki / próbki są dość staromodne (czasami irytujące), ale ok, jeśli muzyka dzieje się w twoim umyśle i potrzebujesz klawiatury, aby trenować palce. Osobiście bardzo wolę go od fortepianu Roland GO, który jest również kompromisem na wiele sposobów i znacznie droższym. Czułość dotykowa jest dość dobra, zwłaszcza gdy jest podłączona do Garageband i podobnych aplikacji. Może więc służyć jako kontroler MIDI, dla każdego, kto lubi komponować lub zorganizować trochę między wycieczkami i przyjęciami plażowymi. Powiązane z iPadem i paskiem próbnym, może być nawet dużo zabawy w użyciu. W domu nie skorzystam z niego, bo mam koncert KAWAI 65 i dziecko patola. Ale cały pakiet jest świetny, z prostym podtrzymywaniem pedału/przełącznika, podstawki do notatek i torby. Kupiłbym go jeszcze raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Bardzo zadowolony! Pianino jest bardzo solidne i praktyczne. Dźwięk jest dobry, nie wyjątkowy, ale za tą cenę jestem naprawdę szczęśliwy. Wrażliwość na prędkość klucza jest prawidłowa. Polecam to pianino dla każdego, kto chce dostać się do fortepianu z lekko napiętym budżetem. Materiał wydaje się być odporny. Bardzo dobry produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Doskonały produkt, przekroczył moje oczekiwania, bardzo dobra jakość, szybka wysyłka, mniej niż miesiąc do Meksyku, wrażliwe klucze, jak prawdziwe pianino, niezawodny sprzedawca, na pewno kupi inny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Świetny produkt, ma 122 Timbres, a bateria działa dość długo, spędziłem 2 godziny i nie wyładowałem.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2022

    Ludzie przyjeżdżają w prawo!! Obciążono mnie bardzo wysoką stawką, ale i tak warto zainwestować. To nie jest jak gra na pianinie, ale świetnie jest ćwiczyć i zabierać gdziekolwiek chcesz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    /Świetne urzadzenie. Bardzo nadaje się do transportu. Wiele dźwięków jest doskonałych, oczywiście są one znacznie lepsze do słuchania przez wzmacniacz. Funkcja midi nie została jeszcze przetestowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Przybywamy za 3 dni! Absolutnie zadowolony! dobry produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Co za wartość dla pieniędzy! Jestem pod wrażeniem jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2022

    Tak samo jak w opisie. To pianino jest używane tylko do poruszania się, z minimalną jakością, ale wystarczy do użycia. Klawiatura nie jest ani twarda, ani zbyt lekka, można się nią bawić. Oczywiście, nie powinieneś porównywać tego do akustycznego fortepianu. Objętość dźwięku jest poprawna. Szybka wysyłka, otrzymałem go w ciągu 5 dni. Opakowanie jest dobrze zapakowane z dbałością. Jestem zadowolony z tego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2022

    Dźwięk patelni, ale bardzo praktyczne pianino do treningu w podróży, klucze są dokładnie tego samego rozmiaru, co na prawdziwym fortepianie. Znajdziemy to pianino sprzedawane pod różnymi markami, ale nadal jest takie samo i to na tej stronie, że znalazłem go w najlepszej cenie (w 200 €!).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$90.84
    • US$25.75
    • US$25.40
    • US$23.90
    • US$18.51
    • US$66.23
    • US$435.00
    • US$348.99
    • US$799.00
    • US$10.99