Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/04/2022

    Kupiłem go tu po raz pierwszy. To była moja pierwsza dostawa zagraniczna i byłam niespokojna, ale przyszła dobrze zapakowana i czysta. To było 10 dni po porodzie. Produkt właśnie włączył się i oglądał YouTube na połączeniu Wi-Fi, ale działa dobrze. Nie było żadnych kropek. Problem polega na tym, że adapter AC pochodzi z japońską wtyczką do konwersji, ale kiedy jest używany, staje się długi i spada ze względu na wagę, gdy jest włożony do gniazdka, więc nie może być używany. (Sama wtyczka konwersji jest trochę zła) Jak na razie, jestem zadowolony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2022

    Tabliczka wygląda bardzo ładnie. Sprawa jest naprawdę solidna. Obraz ma ładny obraz, jednakże brak automatycznej kontroli jasności, jest trochę irytujący. Pojawiło się naprawdę słabe opakowanie, z niewielkimi uszkodzeniami. Tylko plastikowa torba i opakowanie fabryczne. T310 SOC wykonuje swoją pracę, ale można wyczuć słaby procesor. Dla zawartości, wideo, surfowanie po Internecie jest dobre. Aparat jest akceptowalny nieco powyżej niż tanie tablety w dobrym stanie oświetlenia (patrz obraz ogrodowy). Przeciążenie jest powolne, nie ma szybkiego ładowania, ale USB typu C.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2022

    Jest to bardzo dobre urządzenie kciuk w górę jego elegancja dobry i elegancki design wszystko to jest dobry telefon wspaniały komunikacja była fantastyczna! Kciuki w górę Bangood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Produkt dostarczony dobrze zapakowany i w idealnym stanie, wziął dostawę, jak kupiłem go w przedsprzedaży, ale po tym, jak produkt dotarł w magazynie, dostawa była szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Działa dobrze Jestem zadowolony z tego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2022

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2022

    To było tanie i działa dobrze do oglądania filmów, surfowania po sieci, czytania i podstawowych gier. Nie działa płynnie grając w gry takie jak Pokemon Go. Dostarczone ochraniacze ekranu łatwe za pomocą paznokcia. Czuje się słabo i pusto, a ekran porusza się w skorupie, gdy przekręca tabletkę między rękami. Żywotność baterii to dobra trwałość przynajmniej 1 film. Ciężko jest robić zdjęcia bez rozmycia się. Ale należy się spodziewać po tabletach za 200 dolarów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2022

    Ładny, ale dość prosty tablet z systemem Android. Nie superszybkie, ale użyteczne. Wifi i GPS działają dobrze, z dość silnymi sygnałami. Bateria jest dość długo wytrzymała. Tylko, że jasność ekranu nawet na najniższym poziomie jest nadal dość jasna. BMAX powinien zmniejszyć poziom min. Jakość wydaje się OK i nie widzę na razie żadnych problemów, stabilność jest OK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    I'm no expert but this is a decet tablet, good for everyday activities. Not suitable for high end games, imo. No bloatware installed. Very good packaging from the manufacturer.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    To jest więcej niż cena. Czuję się trochę zwariowany na punkcie tej gry. Może nie będziemy mogli grać w gry zorientowane na prędkość... Pozostali są teraz doskonali.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$129.99
    • US$319.99
    • US$189.99
    • US$199.99
    • US$164.99
    • US$164.99
    • US$469.99
    • US$99.99
    • US$214.99
    • US$13.99