Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(200)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(200)
    • 5 Star(174)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/06/2020

    Kupiłem 1 opakowanie tego i kupiłem 2x ochrony oczu Gogle A te trzy rzeczy zostały zapakowane razem w plastikową białą torbę 👎👎👎 Zobacz zdjęcia 😉 Pozycja była zgodna z opisem 👍 Polecam 👍 Nie kupiłbym więcej, oczywiście, bo te 100x to dużo więcej niż potrzeba i wystarczy mi przez cały ten... Pierwsza fala PANDEMIC i Druga fala PANDEMIC i... Masz zdjęcie 😋

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2022

    Wszystko jak w opisie.100 jednorazowych filtrów do maski.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2020

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2020

    56

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2022

    To moje drugie zamówienie na ten produkt. Jakość jak opisano. Mam nadzieję, że zadziała tak, jak to opisano. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2022

    Jakość jak opisano. Mam nadzieję, że działa zgodnie z opisem i nadal działa poprawnie. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2022

    Wydaje się, że ma taką jakość jak opisano. Jeszcze go nie testowałem, ale mam nadzieję, że działa jak opisano i działa poprawnie. Dzięki, ale nie mogę się doczekać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Wszystko jest w porządku. Myślę, że wykonują swoją pracę wystarczająco dobrze!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2020

    Jest to dodatkowy filtr do większości powszechnie dostępnych masek jednorazowych. Wygląda ładnie, ale przygotuj się na to, że z tym filtrem trudno oddychać normalnie. Oczywiście nie jest to wina producenta, jest to po prostu cecha takiego materiału.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2020

    Otrzymane, wkładają wkładki filtracyjne w zasłony, aby przedłużyć ważność respiratorów. Dziękuję, Michał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.93
    • US$10.38
    • US$11.49
    • US$15.01
    • US$20.78
    • US$12.13
    • US$15.00
    • US$11.54
    • US$15.27
    • US$11.54
    • US$21.01
    • US$15.00
    • US$13.99
    • US$16.19
    • US$20.99
    • US$19.62
    • US$3.03
    • US$12.99