Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(979)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(979)
    • 5 Gwiazda(941)
    • 4 Gwiazda(35)
    • 3 Gwiazda(3)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2021

    Cześć, chłopaki. Kiedy zamawiałam ten pad, nie było żadnych recenzji na temat tego produktu, ale oto on. Produkt naprawdę pojawia się na czas i podczas zamawiania wybrałem, aby móc go śledzić. (w języku bułgarskim nie pokazał mi dokładnie, gdzie jest). To pokazuje, że produkt jest świetny, nie ma nieporozumień z rozmiarem czy cokolwiek innego. Moje zamówienie było dwa dni spóźnienia od szybkiego Bang Good nie miało problemów. Mam nadzieję komuś pomóc, ПРЕПОРЪЧВАМ!!! To jest bardzo dobry pad. Jeśli chcesz zrozumieć moją recenzję przetłumacz tekst z bg na swój język. Nieźle!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Nie mogę uczynić tego miłym, wiernym przyjacielem wielu dzieł. Wygodny i z wielu przydatnych znika, aby umieścić materiał, którego używam. Kupiłem ich dużo, żeby mi się nie zabrakło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2019

    Good quality and Useful.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    Świetna jakość produktu, kupić bez obaw, nadal ma część z magnetyzatorem. Bardzo szybki czas dostawy, przybył 12 dni i nie byłem naliczony przez przepis.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2020

    To dobry produkt. Myślę jednak, że może to zrobić z nieco lepszej jakości produkcją. Dziękujemy za szybką pocztę Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Bardzo dobry produkt i oczekiwany czas przybycia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2020

    Bardzo szybka dostawa dobra mata do pracy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2020

    Świetnie! Otrzymałem dziś moją matę hobby. Teraz mogę dokończyć stół, to powinno uchronić stół przed uszkodzeniami. Podoba mi się ta mata, z osobnymi przegródkami na śruby i narzędzia! Jedna z pokryw na trzech przedziałach w lewej górnej części została zerwana! Ale to nie problem dla mnie, materiał na zawiasach jest cienki, ale wciąż się zamyka. Magnesy w różnych miejscach są naprawdę przydatne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Nie jestem zaznajomiony z technologią produkcji, więc może to być trudne do rozwiązania, ale zamykane przegrody byłoby miło mieć wyskakujące ucho, ponieważ otwiera się bardzo łatwo. Kiedy wyjąłem go z folii, skwarał, ale nie mogłem go odtworzyć, więc powinien być antystatyczny. Przy lutowaniu 40W 420°C, nie mogłem go uszkodzić. Rozmiar to 298x453mm. Ogólnie rzecz biorąc, jestem zadowolony, dostałem to, czego oczekiwałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    A termék sértetlen állapotban érkezett meg. Nagyon tetszik! Megfelelő méret, jó anyagminőség és rengeteg praktikus megoldás! Kötelező dabab minden műhelybe! Ajánlom a terméket.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$68.13
    • US$24.99
    • US$9.19
    • US$55.99
    • US$23.99
    • US$33.99
    • US$13.10
    • US$65.99
    • US$21.99
    • US$9.99
    • US$10.84
    • US$16.99
    • US$11.99
    • US$10.99
    • US$8.99
    • US$15.99
    • US$5.88
    • US$12.99