Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(47)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/12/2021

    Całkiem nieźle jak na tę cenę. Zazwyczaj używam go do dopełnienia opon samochodowych, w tym przypadku mogę sprawdzić, że jest to o wiele wygodniejsze niż kablowe. Po prostu ustaw żądane ciśnienie i pozwól mu działać.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Pudełko zostało wgniecione z powodu prawie żadnego opakowania, ale produkt wygląda dobrze i działa zgodnie z opisem. Więc to nie ma większego znaczenia. Mocowania są trwałe. Dziękujemy za dobrą cenę/jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    Received the product in good condition. Low noise Recommended seller and item.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Dobry wyrób. (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Wygląda na to, że jest dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Brak kabla ładującego USB

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Audew portable air pump. This is a small and rechargeable tyre pump that saves you having to plug into your cigarette lighter power point when you need to check your pressures. It is a one push operation as it switches off when it reaches the correct pressure. It is quieter than my previous pump although I think it is slightly slower to pump up a deflated tyre. For checking and topping up pressures it is very quick. Mine came with a screw on hose rather than the quick release hose shown in some of the description photos. I have ordered an extension hose with a quick release connector for 2 reasons. The quick release connector is always useful but also to extend the length of the hose. The one supplied is short meaning that you will have to hold the pump whilst in operation as it is not long enough to reach the floor when inflating a car tyre. I like this pump and recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • hunor
    HU
    26/12/2021

    W porównaniu z innymi urządzeniami, ten ma najlepsze specyfikacje na papierze, jak pojemność baterii 6000 mAh i wąż zamykany, który był dla mnie punktem sprzedaży. Cała obudowa jest aluminiowa i wytrzymała. Jakość jest na najwyższym poziomie. Przetestowałem najpierw opony samochodowe. Łatwo napompowałem każdą oponę od 1,45 bara do 2,10 bara. Po nadmuchaniu 4 opon samochodowych pompa miała około 55% pojemności baterii. W każdym razie kupiłem go tylko dla mojego roweru, ale z radością zdałem sobie sprawę, że będzie to dobre dla innych opon, które po prostu muszę nadmuchać. Polecam tę pompę powietrza, naprawdę spełnia swoje zadanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Jest to zamiennik wadliwego elementu Usługa, którą otrzymałem od tego sprzedawcy regenerując zastępstwo była doskonała. Po skontaktowaniu się ze sprzedawcą w tej sprawie i otrzymaniu zdjęć, natychmiast zamówił odrazę wysłaną do mnie, którą otrzymałem w ciągu kilku dni Sam produkt jest doskonałym sprzętem i najlepszym, jaki kiedykolwiek kupiłem. (i mając trzech synów kupiłem w przeszłości wiele) Jak podano w reklamie sprzedawcy jest to szybko wysadza opony w górę i nie jest tak hałasować jak niektóre z others Jeśli chcesz kupić nadmuchiwacz opon, polecam zakup tego od sprzedawcy za usługę i wartość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Dotarł szybko w ładnym pudełku i kolorach, ze wszystkimi rzeczami, jak opisano. Jakość materiałów i budowy to pierwsza klasa i działa dobrze, w pełni automatyczna, dokładnie tak jak w opisie. Nawet dziecko może nim nadmuchać wszystko, tak łatwo go używać. Świetny i polecany!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$44.99
    • US$109.99
    • US$169.99
    • US$699.99
    • US$64.99
    • US$29.99
    • US$22.99
    • US$325.99
    • US$64.99
    • US$156.39
    • US$245.99
    • US$349.99
    • US$37.99
    • US$276.99
    • US$339.99
    • US$115.99
    • US$18.47
    • US$25.99