Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(566)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(566)
    • 5 Star(537)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/11/2020

    Dotarł w niemarkowym pudełku, jakość wydaje się w porządku. Posiada 1 kabel mikrousb, 1 kabel typu c i 1 woreczek do przechowywania, który jest naprawdę dobrej jakości. Woreczek jest jak poliester, ale bardziej gruby i ma inną jakość wewnątrz. Ekran wyświetlacz jest jasny i jasny (lepszy niż pokazano na moich zdjęciach). Baterie oczywiście nie są wliczone.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Za tą cenę to niesamowita uniwersalna ładowarka. Jest wyposażony w dwa kable do ładowania, micro usb i usb typu c. Poza tym ma ładną, srebrną torbę do przenoszenia. Może naładować 1, 2, 3 lub 4 różne rodzaje baterii w tym czasie, automatycznie wykrywa typ akumulatora i można wybrać wejście do ładowania (0,5A, 1A lub 2A). Możesz sprawdzić indywidualnie każdy czas ładowania baterii i całkowite zagregowane mAh ładowanie. Wyświetla także wartość procentową i prądową wsadową napięcia

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Ładowarka akumulatorowa ASTROLUX 4-slotowa Li-jonowa. Szybka dostawa tylko trzy dni. Bardzo przydatne do ładowania baterii, niezależnie od tego, czy są one 3,6V / 3,7V Li-ion czy 1,2V Ni-M H / Ni-CD. Zaopatrzony w dwa kable Micro-USB i typu c, trzeba tylko podłączyć go do ładowarki 5V 2A, która nie jest w zestawie. Materiały są bardzo dobre, a wykończenia doskonałe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Życie zmusiło mnie do rozszerzenia mojej kolekcji ładowarek (patrz zdjęcie) o taką, która może ładować nowoczesne akumulatory Li-Ion oprócz NiCd lub NiMh. Wybrałem to ze względu na cenę, ale także dlatego, że mi się podobała. Zgodnie z opisem, ładowarka jest bezproblemowa i może obsługiwać wszystkie najbardziej popularne typy komórek AA i AAA, ale również te większe niż 18650 (moje radio) lub 21700 (moje gimbal), lub mniejsze, Jak widać na zdjęciach do produktu. Od razu widzę na wyświetlaczu, która komórka jest ładowana, a która jest już naładowana. Szczegółowe informacje dla każdej komórki są dostępne za pomocą przycisku. Otrzymałem ładowarka 27 dni po zamówieniu, ponieważ przyleciała aż z Chin. Dziś jednak jest on również dostępny w czeskim magazynie. Po rozpakowaniu, natychmiast naładowałem wszystkie baterie jakie mam w domu i że je mam! Ładowarka nawet nie pękła i była tylko letnia w dotyku. Ponadto doceniam, że jest on również do przechowywania. Konstrukcja wygląda solidnie, wykonana jest z niepalnego PVC. To całkiem dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Przesyłka: - Opublikowany 29/06 otrzymany 23/07 Pakiet: - Proste opakowanie bez dodatkowej ochrony, szara folia i wewnątrz opakowania produktu. - Pełna treść zgodnie z tym, co sprzedawca wskazuje, pochodzi: ładowarka VC04, kabel 01 USB-Type- C, dodatkowo kabel MicroUSB, plastikowa torba do przechowywania/przewożenia ładowarki oraz mała instrukcja (po angielsku i bez wszystkich specyfikacji). Pamiętaj, to nie jest wtyczka do gniazdka. Produkt: - Krótko mówiąc, bardzo dobrze. - Wskazuje indywidualne ładowanie każdej baterii. - To trochę potrwa (ok. 5 minut podczas ładowania), aby skanować, w tym stare baterie, i rozpoznaje je, wskazuje ich ładowanie i ile jest potrzebne na 100%. - Wskazuje czas ładowania i rodzaj ładowania baterii. - Uwaga, przed podłączeniem do przełącznika ściany należy wziąć pod uwagę natężenie i PRZECZYTAJ MANUAL. Nie używałem obsługi klienta do tego produktu. Podsumowując, dobry produkt, nawet więcej za cenę. Mimo to, będę go nadal testować, zwłaszcza z 3 złączami, które ma (2 TYP C i 1 MicroUSB).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ADJVIP3
    ES
    21/07/2021

    Właśnie go dostałem i jakość produktu wygląda całkiem nieźle. Uważam, że analiza porównawcza jest bardzo dobra (https://www.youtube.com/watch?v=Qx3ysvMQ0U). Możesz wybrać wzmacniacz ładowania (0,5 - 1,0 - 2.0 A) i podaje procent ładowania każdej baterii i jej napięcia. Jest wyposażony w 2 kable, które można podłączyć do ładowarki (mikro USB i USB-C), ale ładowarka USB musi mieć (nie jest włączona). Podłączyłem go do ładowarki USB, którą mam w gniazdku w domu lub do ładowarki w komórce. Myślę, że to dobra ładowarka, która nie jest zbyt gorąca w wtyczce. Ładowarka sama w sobie, również się rozgrzewa... Ale myślę, że to rozgrzewa to, co zwykle. Jak zawsze, zalecaną rzeczą z każdej ładowarki jest podłączyć ją w ciągu dnia, a nigdy w nocy (tak jak to robimy z naszymi urządzeniami elektronicznymi). Ogólnie uważam, że to będzie dobry zakup... Chociaż na chwilę obecną połączyłem to i wygląda na to, że działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Na szczęście.... Otrzymałem przedmioty w dobrym stanie, dostawca był na tyle uprzejmy, że zajął się paczką, ponieważ nie była pokryta folią bąbelkową. Wstępne badanie, wszystkie komórki szczelinowe działają bardzo dobrze. Jest selekcjoner dla.5a, 1a i 2a, wskaźnik napięcia i % os ogniwo przechodzi do pełnego naładowania. Włącz także kabel usb typu 2a anf do zasilania ładowarki. W tej uczciwej cenie warto kupić szybką ładowarkę Astrolux VC04 typu C 2A. Jest to wysoce zalecane 5 gwiazdek dla Banggood do bezpłatnej wysyłki i szybkiej dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Przybył prawie 20 dni temu. Bardzo dobrze zapakowane, dobrej jakości kable i futerał do przechowywania (img.01). Nie ma go z ładowarką. Musisz zapewnić dobrą jakość (img.02), udowodnione z komórkowego jeden z 1 Amp i nie było. Cieszę się, że dostałem 2.1 Amp Tablet i to się udało. Jako że w tym tygodniu przybył również Liitokala 500, porównania pasują (img.03).... Liitokala jest Mistrzem Koki, kosztuje 50% więcej niż Astrolux. (który przy okazji widziałem taniej z innymi nazwami jak Ysii, Pujimax, itp.). Przewaga Liito 500 zaczyna się od sławy i następuje, ponieważ ma dwa programy testowe ładowania... Ale powstrzymaj mojego brata... Dlaczego kupiłeś Astrolux? To dlatego, że chciałeś też inteligentnej ładowarki, która działa na kablu USB i jest bardziej przenośna. Byłem pomiędzy Nitecore USD2 (2 slot ładowania) a tym Astrolux z 4 Slots, z których oba są w tej samej ilości. Myślałem, że źle wybrałem Astrolux, ale nie. Warto było kupić i polecam urządzenie nawet dla pewnych korzyści w konkludacji znalazłem vs Liito 500 i innych bardzo obiektywnych korzyści. Z Liito, udowodniłem wszystko, co mogę dostać od Ni-Metal AA i AAA, ale cztery baterie Sony, które miałem od wielu lat, a kosztują tylko 300 mAmp. Spróbowałem ich w Astroluxie i wysłałem na ponad 2000 mAhm (imaga.04), sygnalizując jeden jako zły. Na Liito, nie mogliśmy powiedzieć stanowi. Gdy Astrolux wykryje złą lub źle natkniętą baterię, nie działa, a ekran włącza się nakręcanie (img.05). Obiektywne zalety to koszt, waga. (Liito 360 gr w/ ładowarka, Astro tylko 160 gr/ 220 gr w/ ładowarka) Mniejsze, można wczytać w Power Bank (img.06). Taki jest plan. W obozie załadujcie Power Bank płytą słoneczną, a potem AA i AAA do radia i latarek w Astrolux. Na panelu - zawsze wyświetlane są baterie, % i mAh, które potrzeba, poza czasem ładowania i napięciem. Naprawdę polecam. Odchodzę na emeryturę z 30-letnim GP (IMG.07)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Kupiłem to w grupie kupić 11,22 € w cenie wysyłki. Wiele różnych rodzajów baterii 🔋 może być ładowane w tym samym czasie. AA AAA 18350 18650 21700 26650 i wiele innych. Im przy użyciu kabla do ładowania magnetycznego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Dziękuję bardzo za ASTROLUX VC04 Battery Charger. To profesjonalna sprawa. Przesyłka przez Niemcy była bardzo długa i powolna. Ta dostawa przez Czech była szybka. Boże błogosław Chiny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 517
    • Ft2 538
    • Ft10 171
    • Ft11 621
    • Ft3 771
    • Ft4 356
    • Ft3 991
    • Ft2 308
    • Ft6 535
    • Ft11 004