Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(554)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(554)
    • 5 Gwiazda(541)
    • 4 Gwiazda(11)
    • 3 Gwiazda(1)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/03/2021

    Astrolux FT03 HXP 50.2 5700K wersja latarki. Ręczne, smycze, zapasowe pierścienie O i sama pochodnia są w kartonowym pudełku marki Astrolux. Moc wyjściowa jest dobra i mocna dla tego długiego miotacza. Tulejka z plastikowej tuby na baterie 21700, ale użyłam 26650 5000 mAh baterii 🔋. Szczęśliwa z mocy, którą ma, żadnych skarg w tym przedziale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2019

    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️พอใจ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😁😁😁❤️❤️❤️❤️❤️😄😄😄❤️❤️❤️❤️😁😁😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Pierwszym wrażeniem jest jakość treści, za cenę astrolux oferuje wiele. Wygodny tryb rampowania, światło dostarczane przez ten xhp 50.2 to dużo! to trzy czwarte palnika, czwarta powódź. Wymiary są hojne, waga jest ograniczona. Tryb szalenia i jasność - Nieznacznie obfity rozmiar pozostał zadowolony, do zakupu za wartość pieniędzy Pierwszym wrażeniem jest jakość treści, za cenę astrolux oferuje wiele. Tryb rampowania jest wygodny, światło dostarczane przez to xhp 50.2 to dużo! To trzy czwarte latarki, jedna czwarta powodzi. Wymiary są hojne, waga niska. Tryb szalenia i jasność - Nieco obfity rozmiar był zadowolony, do zakupu za wartość dla pieniędzy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2019

    Very good flashlight, got for INR2400 in sale. Initially I had doubt about the LED as the SST 40 is written on the plate on which LED is mounted but, the actual LED is XHP50.2, XHP50.2 LED is bigger compared to SST 40. I have ordered both of the flashlight.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2019

    very bright and most powerful flashlight

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2019

    nice!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2022

    terang benderang mantap ,,crooot

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Świetna latarka z dobrą równowagą lumenów i wycieków, dla wszystkich opcji jest to idealne rozwiązanie z przyzwoitym interfejsem operacyjnym. Podwójne sprężyny zapewniają minimalną utratę prądu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Taki produkt z naprawdę przystępnej cenie. Bardzo praktyczna i kieszonkowa latarka. Szalona jasność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2019

    ส่งช้ามากกกกกกกกกก สินค้าคุณภาพดี ราคาไม่แพง (ได้โปรลด) แต่กว่าจะเริ่มส่ง ช้ามาก ประมาณ 2-3 สัปดาห์ และใช้เวลาส่งอีกราว 1 สัปดาห์ ช้าาาาาแบบวัวตายความล้ม! แปลเอานะฝรั่งเอ๋ย :) ส่วนสินค้านั้น ดีมาก งานสวยตามสไตน์ Astrolux ุคุณภาพแสงน่าประทับใจกว่า ver. sst40 เพราะสว่างกว่ามาก พุ่งสุดๆ ในขณะที่ sst40 นั้นพุ่งอย่างเดียว ใช้ส่องพริกส่องตะไคร้กลางค่ำกลางคืนเรียกได้ว่า "ตาดับ" ปิดแล้วคลำเองดีกว่า ตามนั้น

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$55.48
    • US$41.99
    • US$53.06
    • US$15.72
    • US$39.52
    • US$32.14
    • US$21.10
    • US$145.48
    • US$31.80
    • US$21.35
    • US$15.60
    • US$26.65
    • US$149.18
    • US$72.18
    • US$54.90
    • US$82.50
    • US$6.33
    • US$29.00